Συμμέτοχος στο Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

simmetixos sto oniro

Η εταιρεία Balltown Holdings Public Limited, η οποία έχει αναλάβει την ανέγερση νέου γηπέδου ποδοσφαίρου και λοιπών εγκαταστάσεων, που θα χρησιμοποιείται από την ΑΕΚ ως έδρα, ανακοινώνει την Έκδοση Μετοχών με Ειδική Δημόσια Προσφορά.

Από σήμερα (18/11/2015) ξεκινάει η καμπάνια για την εγγραφή μετόχων στο νέο γήπεδο, με σλόγκαν μας το «συμΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ».

Τρόποι προώθησης και ενημέρωσης για την καμπάνια

 • Δημιουργία επιτροπής και πυρήνων για την πόλη και την επαρχία Λάρνακας. Θα δημιουργηθεί μία επιτροπή ατόμων που θα έχουν την ευθύνη να προσελκύσουν άτομα για να αγοράσουν μετοχές του γηπέδου.  
 • Συναντήσεις για ενημέρωση αλλά και εγγραφές στην πόλη και στην επαρχία Λάρνακας. Σε κάθε συνάντηση θα είναι παρών διοικητικά και υπαλληλικά στελέχη, καθώς και ποδοσφαιριστές της ομάδας.
 • Θα προγραμματιστούν διάφορες άλλες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της εκστρατείας, που θα κορυφωθούν την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων.
 • Τηλεφωνική επικοινωνία και συχνή ενημέρωση μέσω sms σε όλα τα Μέλη και όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
 • Διαρκής ενημέρωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου και τα μέσα κοινωνικής διχτύωσης.

Αιτήσεις για αγορά μετοχών

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για τις μετοχές που προσφέρονται για εγγραφή θα πρέπει να υποβάλλονται πάνω στα ειδικά έντυπα που έχουν εκτυπωθεί για το σκοπό αυτό.  Τα έντυπα βρίσκονται στα Γραφεία του Σωματείου.

Ο ελάχιστος αριθμός δήλωσης ενδιαφέροντος είναι 1.000 μετοχές. Η ονομαστική αξία της κάθε μέτοχης είναι 1.00 ευρώ, επομένως 1 ευρώ Χ 1.000 μετοχές, το συνολικό ποσό είναι 1.000 ευρώ.

Για πακέτα μετοχών μεγαλύτερης αξίας,θα γίνουν συναντήσεις με εταιρείες αλλά και πρόσωπα που διαθέτουν μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα.

Αιτήσεις για εγγραφή στο μετοχικό κεφάλαιο της Balltown Holdings Public Limited που θα εκδοθεί πρέπει να υποβάλλονται στα έντυπα αιτήσεων που έχουν εκτυπωθεί για το σκοπό αυτό, μέχρι την 30/04/2016.

Τρόποι πληρωμής

Το αντάλλαγμα για την παραχώρηση των μετοχών είναι πληρωτέο είτε εξ ολοκλήρου κατά την εγγραφή είτε με δόσεις, αποτελούμενες από:

Την πρώτη δόση που θα καταβάλλεται ταυτόχρονα με την υποβολή της αίτησης και θα είναι ίση προς 25% (εικοσιπέντε τοις εκατό) του συνολικού οφειλόμενου ποσού με την εγγραφή, και
ισότιμες μηνιαίες δόσεις (μέχρι 10) για το υπόλοιπο ποσό μέχρι εξόφλησης.

Ο ελάχιστος αριθμός εγγραφής ανά πακέτο μετοχών είναι 1.000.

Κάθε αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από επιταγή ή μετρητά για το ακριβές ποσό που πρέπει να πληρωθεί κατά την υποβολή της αίτησης.

Σημεία ενημέρωσης και εγγραφής

 • Στα γραφεία του Σωματείου. Ειδικά για τον σκοπό αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα μικρό τμήμα και έχουμε προσλάβει άτομο που θα ασχολείται αποκλειστικά με το πακέτο μετόχων.
 • Συνεργείο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος και κυπέλλου όπου θα γίνεται ενημέρωση και εγγραφή μετόχων.
 • Συνεργείο θα υπάρχει και σε όλες τις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουμε στην Λάρνακα και στα περίχωρα.

Προνόμια μετόχων

 • Για κάθε πακέτο 1000 μετοχών, θα διατίθεται ένα μέρος της στήλης δωρητών (brick wall segment) με λόγια της επιλογής του κάθε μετόχου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο στάδιο.
 • Δημιουργία ειδικού application για tablet και smart phones που θα είναι προσβάσιμο με προσωπικό κωδικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους μετόχους και μέσω αυτού θα ενημερώνονται καθημερινά με βίντεο, φωτογραφίες, πληροφορίες και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το γήπεδο.
 • Προτεραιότητα επιλογής θέσης στο γήπεδο, με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.
 • Έκπτωση 20% για δύο χρόνια στην εγγραφή μέλους του Σωματείου, νοουμένου ότι υπάρχει πάγια τραπεζική εντολή.
 • Έκπτωση 20% για δύο χρόνια στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.
 • Έκπτωση 20% για δύο χρόνια στην boutique της ΑΕΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τα γραφεία του Σωματείου στο τηλ. 24655999 και να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα (www.aek.com.cy).