Ξεκινούν οι μελέτες για το νέο γήπεδο

Ολοκληρώθηκε η κοινή συνέντευξη τύπου που διεξήχθη σήμερα στο press conference room του ΓΣΖ μεταξύ της ομάδος μας και εκπροσώπων της Γαλλικής εταιρείας Boygues. Από την ομάδα μας ήταν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μιχαηλίδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Φοίβος Σταυρίδης, ο κ. Κώστας Δημητρίου μέλος της Επιτροπής του Νέου Γηπέδου, η κ. Πέλλα Δημητριάδη από το δικηγορικό γραφείο Frangos & Associates LLC, ενώ τη Γαλλική εταιρεία εκπροσώπησε ο κ. Emmanuel Bernard (Business Development Director Boygues) και ο κ. Ανδρέας Χαραλάμπους (Business Development Manager Boygues Cy).

 

To μνημόνιο συν-αντίληψης υπογράφτηκε από τις δύο πλευρές και είναι βάση σε μια μεγάλη συνεργασία που ευελπιστούμε να κάνει το όνειρο του κάθε ΑΕΚτζή πραγματικότητα.. την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

 

Η μελέτη θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και θα δώσει όλα τα απαραίτητα αποτελέσματα οικονομικά και τεχνικά ώστε να κριθεί κατά πόσο είναι βιώσιμο αυτό το μεγάλο έργο.

 

Όπως σημείωσε πολύ εύστοχα ο Πρόεδρος μας «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι αλλά τώρα ξεκινά η σκληρή δουλειά, θα δώσουμε όλο μας το είναι για να δημιουργηθεί το σπίτι της ΑΕΚ».