Με την απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε και η πέμπτη ημέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας στην Πολωνία.
Οι ποδοσφαιριστές μας κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής και τελειώματα των φάσεων.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ο Νταβίντ Καταλά, αναμένεται στην Πολωνία την Κυριακή το βράδυ, ενώ την Δευτέρα θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή συμμετέχοντας στην προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Ράν Μπέν Σιμόν.
Η εβδομάδα των γενεθλίων όμως συνεχίζεται στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, Μιχάλης Αθανασίου γιορτάζει σήμερα (27/07/2012) τα γενέθλια του και όλοι οι ποδοσφαιριστές άλλα και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ στην Πολωνία του ευχήθηκαν χρόνια πολλά.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ομάδας μας, εύχεται στον Μιχάλη, χρόνια πολλά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
ΑΕΚ Λάρνακας
Γραφείο Τύπου