«Θα κυνηγήσουμε τη νίκη…»

Την καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε σήμερα 3/8 ο προπονητής της ομάδας μας Τον Κάανεν πριν από τον αυριανό αγώνα με τη Μλάντα Μπόλεσλαβ. Η δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα και το παρών του έδωσε και ο ποδοσφαιριστής μας Έντγουιν Λίνσεν.

Ο Τον Κάανεν μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι προετοιμαζόμαστε στις κατάλληλες συνθήκες για τον αυριανό αγώνα, όλα είναι κατάλληλα για να προετοιμαστεί η ομάδα για τον αυριανό αγώνα. Αν μείνει και ο καιρός έτσι όπως είναι σήμερα αυτό θα είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα για την ομάδα μας. Το αυριανό παιχνίδι μπορούμε να το δούμε από δύο διαφορετικές όψεις. Η μία όψη είναι να το δούμε σαν 3-0 και να αμυνθούμε για να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ και η άλλη όψη είναι να το δούμε σαν να ξεκινάμε τον αγώνα από  την αρχή με 0-0 και θα επιτεθούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα και φυσικά εμείς επιλέγουμε το δεύτερο. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να έχουμε τον δικό μας ρυθμό και με όλο το σεβασμό προς την αντίπαλη ομάδα πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να κυνηγήσουμε τη νίκη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα, ξέρουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αλλά είμαστε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν εμπειρία και είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος υποτίμησης για τον αντίπαλο. Η ομάδα δούλεψε σκληρά όλη την εβδομάδα για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανό αγώνα.»


Έντγουιν Λίνσεν «Ελπίζω ότι αύριο θα πανηγυρίζουμε τη πρόκριση…»
«Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε ξεχάσει τον πρώτο αγώνα και το 3-0, για μας έχουν περάσει μόνο τα πρώτα 45 λεπτά, μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας με μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατά με πολύ πάθος και πιστεύω ότι αύριο θα αγωνιστούν  με ακόμη περισσότερη δύναμη και πάθος. Είμαστε όλοι έτοιμοι και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να πετύχουμε αύριο  το στόχο της πρόκρισης. Είμαστε μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και αύριο στο γήπεδο όλοι μαζί ελπίζω ότι  στις  επτά το απόγευμα θα πανηγυρίζουμε τη πρόκριση της ομάδας.»