Τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι Άχνας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (04/05) στις 19:00.
 
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα ηλεκτρονικά (μέχρι και τις 15:00 της Τετάρτης) και από την Μπουτίκ του Σωματείου (Δευτέρα, Τρίτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Τετάρτη: 09:00-15:00). Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα. Tα ταμεία και οι εισόδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.
 
Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Νότια κερκίδα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους Aνατολικούς χώρους στάθμευσης.
 
Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ. 

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 70% της χωρητικότητας του γηπέδου:
1. Σε πρόσωπα ηλικίας άνω των 12 ετών, με την επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης.
2. Σε πρόσωπα ηλικίας άνω των 12 ετών, με την επίδειξη αρνητικού PCR 72 ωρών, ή αρνητικού Rapid Test 48 ωρών.
3. Σε πρόσωπα ηλικίας 6 έως 17 ετών, με την επίδειξη αρνητικού PCR ή αρνητικού Rapid Test 72 ωρών (νοείται ότι για παιδιά κάτω των 6 ετών δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός).
4. Σε πρόσωπα τα οποία δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, με την επίδειξη του ιατρικού πιστοποιητικού που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας και αρνητικού PCR ή αρνητικού Rapid Test 7 ημερών.

Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η επίδειξη Safe Pass.