Τα εισιτήρια του αγώνα πρωταθλήματος με Πάφος FC

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής της 2ης Φάσης του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΑΕΚ ΑRENA, που θα διεξαχθεί τo Σάββατο (14/05) στις 19:00.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από την Μπουτίκ του Σωματείου (Τετάρτη: 09:00-13:00, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Σάββατο: 09:00-13:00). Eισιτήρια θα πωλούται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα. Οι εισόδοι και τα ταμεία θα ανοίξουν στις 17:30.  

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια). 

Για την εξέδρα Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. Για τις εξέδρες AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια) η τιμή του κανονικού και του μαθητικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται Κάρτα Φιλάθλου. Όπως ανακοινώθηκε από τον ΚΟΑ, η κάρτα φιλάθλου θα συνεχίσει να εκδίδεται ηλεκτρονικά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 70% της χωρητικότητας του γηπέδου:
1. Σε πρόσωπα ηλικίας άνω των 12 ετών, με την επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης.
2. Σε πρόσωπα ηλικίας άνω των 12 ετών, με την επίδειξη αρνητικού PCR 72 ωρών, ή αρνητικού Rapid Test 48 ωρών.
3. Σε πρόσωπα ηλικίας 6 έως 17 ετών, με την επίδειξη αρνητικού PCR ή αρνητικού Rapid Test 72 ωρών (νοείται ότι για παιδιά κάτω των 6 ετών δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός).
4. Σε πρόσωπα τα οποία δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, με την επίδειξη του ιατρικού πιστοποιητικού που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας και αρνητικού PCR ή αρνητικού Rapid Test 7 ημερών.