H Ε.Ε της ΑΕΚ Λάρνακας θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήρια της προς τον Απόλλωνα για την νίκη του στον χθεσινό αγώνα ενάντια στην ομάδα μας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου.
Εδώ και τρία χρόνια η Ε.Ε της ΑΕΚ Λάρνακας προβαίνει σε μια σειρά από ενέργειες με κύριο σκοπό την βελτίωση του χώρου του ποδοσφαίρου και βάση της συγκεκριμένης μας πολιτική θεωρούμε καθήκον μας να συγχαρούμε την ομάδα της Λεμεσού για την δίκαιη του νίκη της στον χθεσινό αγώνα. Επίσης, η Ε.Ε της ΑΕΚ Λάρνακα θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ αλλά και έμμισθο προσωπικό του Απόλλωνα για την εξαιρετική φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στον ψεσινό αγώνα.
Τέτοιες συμπεριφορές κοσμούν τον ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι παράδειγμα προς μίμηση σωστής φιλοξενίας για όλους μας στον χώρο.
Εκτελεστική Επιτροπή
ΑΕΚ Λάρνακας