Πρέπει να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις…

Την καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη παράθεσε σήμερα Παρασκευή 18/11 ο προπονητής μας Τον Κάανεν, πριν από το σημαντικό παιχνίδι  της ομάδας μας με την ΑΕΛ. Το παρών του στη  δημοσιογραφική διάσκεψη έδωσε και ο αρχηγός της ομάδας μας Κέβιν Χόφλαντ.


 

Ο Τον Κάανεν μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ευεργετική για εμάς για να επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και να γεμίσει η ομάδα. Χρησιμοποιήσαμε την διακοπή ούτως ώστε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Την τελευταία εβδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν και είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Θα απουσιάσουν μόνο οι τιμωρημένοι Λίνσεν και Φαν Ντάικ καθώς και ο τραυματίας Κούλλης Παύλου.
Πιστεύω ότι τις τελευταίες βδομάδες βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση με την Σάλκε στην Γερμανία καθώς και ένα καλό πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με τον Άρη. Είναι σημαντική η επιστροφή κάποιων ποδοσφαιριστών που διαθέτουν ποιότητα και που θα βοηθήσουν στην απόδοση της ομάδας. Ο αυριανός αγώνας δεν είναι σημαντικός, αλλά όχι καθοριστικός για όλη τη σεζόν. Πιστεύω ότι τα επόμενα δύο-τρία παιχνίδια θα μας δώσουν την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε φέτος στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και όταν επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουμε ένα καλό ρυθμό».

 

 

Κέβιν Χόφλαντ: «Όλοι διψούν για νίκη»
Από πλευράς ποδοσφαιριστών ο αρχηγός της ομάδας Κέβιν Χόφλαντ ανάφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην 18αδά. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή, όλοι οι ποδοσφαιριστές διψούν για την νίκη και θα τα δώσουν όλα για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».
Στην ερώτηση αν είναι 100% έτοιμος για τον αυριανό αγώνα απάντησε ότι «αν δεν ήμουν έτοιμος θα έλεγα στον προπονητή μου να μην με χρησιμοποιήσει. Και στο παιχνίδι με τον Άρη θα μπορούσα να ήμουν στην 18αδά αλλά αποφασίσαμε να μην το ρισκάρουμε. Για το αυριανό παιχνίδι είμαι απόλυτα έτοιμος».