Πολύτιμη… Ισοπαλία!

Η ομάδα μας φεύγει από το Τροντχαϊμ με ισοπαλία 0-0 και μπορεί να ελπίζει σε νίκη πρόκρισης στον επαναληπτικό την ερχόμενη Πέμπτη στο Αντώνης Παπαδόπουλος, με τη στήριξη φυσικά όλων των φιλάθλων μας.

 


Από την αρχή του αγώνα πιο δυνατά ξεκίνησε η Ροζενμποργκ, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου, είχε τρεις τελικές προσπάθειες με τους Βάνγκμπεργκ και Πρίκα, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η ομάδα μας προσπάθησε να κερδίσει την μάχη του κέντρου και να ψάξει στον κενό χώρο  με τους ακραίους Κίνγκσλεϊ και Γκόμεζ. Ο Μιρντάκοβιτς ήταν απομονωμένος μπροστά ενώ το κέντρο δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα για να δώσει ανάσες και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από τα καρέ του Όρλουντ.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα αναζητώντας το γκολ που θα έδινε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς έψαξε για το γκολ προωθώντας με σιγουριά την μπάλα στην επίθεση.
Η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα και αναπτυσσόταν οργανωμένα, κυρίως από αριστερά μετά το 62’ όταν πέρασε στον αγώνα ο Κούλης Παύλου. Η Ρόζενμποργκ προσπαθούσε απεγνωσμένα με βαθιές μακρινές μπαλιές να φτάσει στην εστία του Νέγκρι, κάτι που στο 88' το πέτυχε μεν αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Πρίκα να υποδέχεται την μπάλα έπειτα από σέντρα του Λούστιγκ και να στέλνει την μπάλα εκατοστά έξω.


LIVE

8’ Κίτρινη κάρτα στον Λίνσεν

10’ Κεφαλιά του Πρίκα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Νέγκρι

12’  Κεφαλιά του Βάνγκμπερκ στη μικρή περιοχή, στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

15’ Κακό τελείωμα της φάσης από τον Πρίκα, που βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή της ΑΕΚ.

16’  Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για Ρόζενμπρογκ, ο Πρίκα μέσα από τη μικρή περιοχή, στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

21’ Μακρινό σουτ από Ίσαχ στην αγκαλιά του Νέγκρι.

24’ Κεφαλιά του Χολμ από κοντά απέκρουσε ο Νέγκρι.

27’ Κίτρινη στο Πρίτσα μετά από άγριο μαρκάρισμα στον Τζέϊσον.

33’ Μακρινό σουτ από Ντοσρίν, η μπάλα πέρασε ξιστά από το οριζόντιο δοκάρι.

52’ Μακρινό σουτ από τον Γκόμεζ η μπάλα κατέληξε αουτ.

56’ Μακρινό σουτ από Ντάκαλ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

62’ αλλαγή ο Κίνγκσλεϊ, τη θέση του πήρε ο Κούλλης Παύλου.

69’ Πάσα από Κούλλη Παύλου στον Γκαρσία, σουτ η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι.

71’ Κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία για διαμαρτυρία.

73’ Πάσα του Γκαρσία στο Λίνσεν, η μπάλα κατέληξε άουτ.

77’ Σουτ ο Ντόκαλ, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

78’ αλλαγή του Γκόμεζ με τον Γιακούμπου Άλφα.

80ο Αλλαγή Χολμ, τη θέση του πήρε ο Μπακένγκα

87’ Ο Νέγκρι απέκρουσε σέντρα που έγινε από αριστερά.

88’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Ρόζεμποργκ. Ο Ο Λούστιγκ έκανε τη σέντρα από δεξιά, στο πίσω δοκάρι και μέσα από τη μικρή περιοχή, ο Πρίκα δεν μπόρεσε να σκοράρει.

 

 

 


Συνθέσεις

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ(Γ. Γένσον): Όρλουντ, Λούστιγκ, Ντόρσιν, Βάνγκμπεργκ (46'Ρόνινγκ), Λάγκο, Χένρικσεν, Σβένσον (72'Μόλσκρεντ), Ντόκαλ, Ίσαχ, Χολμ (80'Μπακέλγκα), Πρίκα.

 

ΑΕΚ(Τ. Κάανεν): Νέγκρι, Δημητρίου, Ντε Κλερ, Ντίμεχ, Μουρίγιο, Φαν Ντάικ, Λίνσεν, Γκαρσία (90'Μυτίδης), Γκόμεζ (78'Άλφα), Κίνγκσλεϊ (63'Παύλου), Μιρντάκοβιτς.

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πρίκα / Λίνσεν, Γκόμες, Μουρίγιο