«Ποιότητα, χαρακτήρας, επαγγελματισμός»

Στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη πριν από κάθε αγώνα ο προπονητής μας Τον Κάανεν, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, τόνισε πως η επιθυμία για νίκη είναι μεγάλη και ανέφερε:

«Πετύχαμε μια τεράστια και σημαντική νίκη που δίνει ώθηση στους παίκτες και στους φιλάθλους. Δείξαμε πάθος και δύναμη, μας ισοφάρισαν δύο φορές όμως καταφέραμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Το έχω πει και στους παίκτες μου ότι σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα, εκτός από ποιότητα χρειάζεται και χαρακτήρας και επαγγελματισμός. Ο αγώνας με την ΑΕΛ είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, τώρα αρχίζει το πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς. Πάμε με αυτοπεποίθηση, έχουμε μεγάλη επιθυμία για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας όπου τελευταίως είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα».
 

Κέβιν Χόφλαντ  «Πρέπει να παραμείνουν δίπλα μας…»
«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΛ και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με ένα εντελώς νέο ρόστερ, είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, είμαι πολύ ικανοποιημένος γι' αυτό όπως και όλοι μας. Έμειναν πέντε παιχνίδια για να παλέψουμε για μια θέση στο πρώτο γκρουπ και την έξοδο μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Πρέπει να γεμίσει το στάδιο και να αποτελέσει τον δωδέκατο μας παίκτη. Είχαμε τη στήριξη τους σε όλη τη σεζόν, απέμειναν πέντε παιχνίδια πρέπει να παραμείνουν δίπλα μας για να κερδίσουμε το εισιτήριο μας για τη