Παρουσίαση νέας στολής

Οι νέες στολές της ομάδας μας παρουσιάστηκαν σήμερα (9/9) στη συνέντευξη τύπου για την αγωνιστική περίοδο 2011-12 ενώ προπονητής μας Τον Κάανεν μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

 

Ο Αντρέας Παυλίδης Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφερόμενος στη συνεργασία της ομάδας μας με τη PUMA είπε ότι «στα τρία χρόνια που η ομάδα είναι "ντυμένη" από την παγκοσμίου βεληνεκούς αθλητική φίρμα, κατάφερε να εξασφαλίσει την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, πέρσι κατάφερε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ πριν μερικές εβδομάδες σημείωσε την σπουδαιότερη επιτυχία στην ιστορία της, καταφέρνοντας να κλείσει θέση στους ομίλους του Europa League. Η συνεργασία μας με την PUMA αναβαθμίζεται φέτος, μετά την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θεωρούμε γούρικη τη συνεργασία, επειδή η ομάδα μας έχει ανέβει επίπεδο.  Η φανέλας ονομάζεται King (Βασιλιάς) και πήρε αυτή την ονομασία για να τιμηθούν σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος, όπως είναι οι Κρόϊφ, Μαραντόνα και ο Πελέ, οι οποίοι ήταν "βασιλιάδες" του ποδοσφαίρου στη δική τους εποχή. Για την κατασκευή της, χρησιμοποιείται ειδικό υλικό usb που επιτρέπει στη φανέλα να απορροφά τον ιδρώτα, ενώ ταυτόχρονα είναι στεγνή και απαλή. Η φανέλα έχει μοντέρνο χρώμα. Είναι άσπρη, με διακριτικές γραμμές το κίτρινο και το πράσινο, χρώματα που συνάδουν μ' αυτά της ομάδας μας».

 

Ο Διοικητικός  Σύμβουλος Ευάγγελος Μούσκος παρέδωσε  τη νέα φανέλα στον  Sunny Kingsley, o  Αντρέας Λευκαρίτης Πρόεδρος Καλαθόσφαρας στον Γκρέγκορ Φαν Νταϊκ και Αντρέας Παυλίδης στον Μίλιαν Μιρντάκοβιτς. Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας μας αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας λέγοντας ότι «είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα αφού διατήρησε το βασικό κορμό από πέρσι αφού έχουν φύγει μόνο δύο ποδοσφαιριστές, ο Ντεντέ και ο Ζοάο Πάολο. Ευελπιστώ ότι θα έρθουν στο ΓΣΖ για να παίξουν ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο αφού αυτό θα βοηθήσει την καλύτερη ποιότητα του παιχνιδιού. Φέτος θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είμαστε σοβαροί και έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Έχω εικόνα από τον αντίπαλο μας. Τον παρακολούθησα στον αγώνα με την Αναγέννηση, όμως δίνω περισσότερη σημασία στα περσινά παιχνίδια αναμεταξύ μας αφού ενδεχομένως ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα  ήταν νεοφώτιστη ομάδα και έπαιξε με διαφορετική φιλοσοφία».