Πάφος FC-ΑΕΚ 1-0

4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» και να δέχεται την ήττα με 1-0.

Μετά το πρώτο 15λεπτο η ομάδα μας σταδιακά ισορρόπησε την αναμέτρηση, αν και απείλησε ελάχιστα και συγκεκριμένα μονο σε δύο περιπτώσεις με Altman (19') και Gyurcso (32').

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας  απώλεσε την πρώτη ευκαιρία με τον Faraj (59'), ενώ προηγουμένως(55') υποδείχθηκε αρχικά πέναλτι για χέρι του Bajric, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε από το VAR. Στην συνέχεια η ομάδα μας απείλησε με Faraj (66'), αλλά στο 75ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Jairo να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά ή ομάδα μας απείλησε με Ναούμ (85'), ενώ στο 95ο λεπτό απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Lopes.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πάφος FC (Henning Berg): Antosch, Kvida, Semedo, Kane, Jairo, Ikoko, Reis, Tankovic, Valakari (64' Name (87' Palacios), Dragomir, Bajric

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Tomovic, Casas (86' Romo), Oier (80' Ναούμ), Gustavo, Faraj (86' Trickovski), Angel, Milicevic, Olatunji (64' Lopes), Χριστοφόρου, Gyurcso (64' Asante), Altman.

Διαιτητής: Μάριος Χριστοφόρου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Καλογήρου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Αδάμος Βασιλείου
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Χριστοδούλου
VAR: Mario Lopez Melero
AVAR: Παύλος Γεωργίου
Παρατηρητής: Λεόντιος Τράττος

Κίτρινες: Kvida, Bajric / Piric

Κόκκινες: -

«Ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Δεν μπήκαμε στο πρώτο 20λεπτο. Ήταν καλύτεροι σε όλα. Αυτός που θα σκόραρε πρώτος θα έπαιρνε και τη νίκη. Είδαμε ένα διαφορετικό διαιτητή μετά τις φωνές που δέχθηκε στην φυσούνα. Όλες οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας. Ναι ήμασταν κουρασμένοι αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν είχαμε κούραση και ήταν καλύτερη η Πάφος. Μέσα σε λίγες μέρες είχαμε 2ο παιχνίδι. Δεν είναι ο λόγος η κούραση. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πρέπει να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε.

Άτομα της Πάφος FC φώναζαν στον διαιτητή. Δεν μου αρέσει να μιλώ για διαιτητές. Ο διαιτητής στο Β' ημίχρονο άλλαξε την συμπεριφορά του. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα ότι ο διαιτητής περίμενε το VAR στο ακυρωθέν γκολ. Θέλω να δω και το γκολ της Πάφου αν υπήρξε φάουλ. Δεν χάσαμε όμως γι' αυτό. Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.