Πάφος FC-AEK 0-0

Πάφος FC-AEK 0-0

Ισοπαλία 1-1 για την ομάδα μας στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην γηπεδούχο Πάφος FC, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παιχνίδι κέντρου στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με εναλασσόμενη υπέροχη και λίγες μεγάλες φάσεις. Η ομάδα μας είχε την πιο καλή της ευκαιρία με τον Acoran (23'), ενώ απείλησε με τον Μάμα (31'). 

Στo δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε καλύτερα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Trickovski να σκοράρει από κοντά μετά από γύρισμα του Μάμα. Ωστόσο στο 61ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρισουν με τον Dragomir. Ανοικτό παιχνίδι στο τελευταίο ημίωρο, με την ομάδα μας να απειλεί με Trickovski (79') και το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τις δύο οκμάδες στο ισόπαλ0 1-1. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πάφος FC (DarkoMilanic): Rudko, Kvida, Semedo, Kovacevic (57' Dragomir), Jairo (88' Berigaud), Aurelio, Μιχαήλ (83' Pajic), Valakari, Panic (57' Foor), Bajric, Puncheon.

AEK (David Catala): Τούμπας, Thandi, Ledes, Acoran, Trickovski (88' Tomovic), Angel (40' Rosales), Milicevic, Mikel, Derbyshire (88' Romo), Gyursco (61' Faraj), Μάμας (61' Abraham).

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Α' Βοηθός Διαιτητής:
Μιχάλης Σωτηρίου
Β' Βοηθός Διαιτητής:
Ανδρέας Π. Ανδρεου
4ος Διαιτητής: Αναστάσης Αναστάση
VAR: Βασίλης Δημητρίου
AVAR:
Μάριος Δημητριάδης
Παρατηρητής:
Λεόντιος Τράττος

Κίτρινες: Panic, Μιχαήλ, Kvida, Dragomir, Bajric/ Μάμας, Gyurcso

Κόκκινες: -

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι αλλά πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα. Συνεχίζουμε με το πλάνο μας. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία των παικτών. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε εδώ. Συνεχίζουμε. Σίγουρα οι νέοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται χρόνο αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.