Oλυμπιακός-ΑΕΚ 0-2

20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό  στο Μακάρειο Στάδιο και να παίρνει την νίκη με 2-0.

Η ομάδα μας ανέλαβε από το ξεκίνημα τα ηνία της αναμέτρησης και αφού απείλησε αρχικά με τον Altman (10'), στο 15ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με εκπληκτικό γυριστό του Faraj μετά την μπαλιά του Rosales. Gyurcso (34') και Romo (45') είχε τις επόμενες καλές στιγμές για την ομάδα μας.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε, με την ομάδα μας να απειλεί με τον Romo (50') και να φτάνει στο 0-2 στο 63', με σουτ από τον Pons μετά την πάσα του Gyurcso. H ομάδα μας άγγιξε και το τρίτο γκολ, ωστόσο η κεφαλιά του Romo σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (73'), ενώ μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μάκης Στεργίδης): Μall, Λιασίδης (46' Koroma), Bardy (46' Ευτυχίδης (59' Χαραλάμπους), Mουκτάρης (55' Ψύχας), Guerrier, Kah (75' Slogar), Esselink, Dosis, Hendriks, Kυριάκου, Alceus.

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Τomovic, Gustavo, Romo, Faraj (90' Ναούμ), Milicevic, Rosales, Pons (90' Mikel), Εγγλέζου, Gyurcso (85' Casas), Altman (77' Oier).

Διαιτητής: Ανδρέας Μ. Αργυρού
Α' Βοηθός Διαιτητής: Ιωάννης Λαζάρου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκος Σωκράτους
4ος Διαιτητής:
Ιωάννης Χριστοδούλου
VAR: Μενέλαος Αντωνίου
AVAR: Μάριος Καλογήρου
Παρατηρητής: Παναγιώτης Γερασίμου

Κίτρινες: Κυριάκου, Koroma, Ψύχας, Guerrier 

Κόκκινες: -

«Πρώτα να ευχηθώ στους παίκτες του Ολυμπιακού να μην έχουν κάτι σοβαρό και σύντομα να τεθούν στην διάθεση του προπονητής τους. Για το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό. Εμφανιστήκαμε σοβαροί και ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια με την ομάδα μας δεν είχε ηττηθεί, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και μας επέτρεψε να είμαστε πιο άνετοι. Δεν επιτρέψαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και είχαμε ευκαιρίες για ακόμα δύο γκολ. Ευχαριστώ τους οπαδούς, είχαμε μεγάλη υποστήριξη. Ήρθαν στην Λευκωσία, φώναζαν και στήριζαν από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Faraj, δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Αλλά γενικότερα και από το ότι παίρνουμε γκολ απ' την δεύτερη ζώνη, όχι μόνο απ' τους σέντερ φορ. Πλέον έχουμε πάρει γκολ και από όλους τους παίκτες που παίζουν πίσω τους. Δεύτερο συνεχόμενο γκολ για τον Faraj πριν απ' το παιχνίδι του έκανα αστείο ότι δεν είχε σκοράρει ποτέ στην καριέρα του δεύτερο συνεχόμενο γκολ, το πέτυχε σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος, πρέπει να συνεχίσει με αυτό τον τρόπο. Ένα παρόμοιο γκολ είχε πετύχει ο Altman, ο Gyurcso επίσης πέτυχε ωραία γκολ. Για τον Jakolis περιμένω να βοηθήσει την ομάδα, να ανεβάσει το επίπεδο και να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Να μου επιτρέψει όταν πρέπει να κάνω αλλαγές, διότι υπάρχουν οι τραυματισμοί και οι κάρτες, να έχω ακόμα έναν παίκτη που θα μας δώσει πολλά. Είναι γρήγορος, έχει ικανότητες, είναι ποιοτικός», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.