Όλοι μαζί μπορούμε!

Η ομάδα μας το Σάββατο (19/02) έχει ακόμα ένα κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο αυτή τη φορά την ΑΕΛ. Μέχρι σήμερα τόσο οι παίκτες μας, όσο και το τεχνικό επιτελείο μάς έχουν κάνει περήφανους με την πορεία της ομάδας μας που διαγράφει την φετινή αγωνιστική περίοδο. Η αναρρίχηση στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα δεν είναι καθόλου τυχαία.

Οι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας έχουν αποδείξει έμπρακτα σε κάποιους αγώνες στο πρόσφατο παρελθόν ότι με τη μαζικότητα, την μαχητικότητα και το απαράμιλλο πάθος τους  ότι μπορούν και διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στη πορεία της ομάδας μας και την υπερνίκηση των όποιων εμποδίων παρουσιάζονται.

Όταν έχουμε όραμα για την ομάδα που αγαπάμε μόνο τότε μπορούμε να έχουμε βάσιμες ελπίδες για συνεχή βελτίωση και πραγματοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει.

Αυτό το όραμα το έχουμε μπροστά μας, το βλέπουμε, μας γνέφει, μας καλεί. Ας μην του γυρίσουμε την πλάτη… Το σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε» δεν  πρέπει να είναι ένα απλό σύνθημα, αλλά μια απόλυτη κιτρινοπράσινη πραγματικότητα…

Το Σάββατο πρέπει για ακόμη μια φορά όλοι οι φίλοι της ομάδας μας να δείξουν χωρίς αναβολές, χωρίς δικαιολογίες ότι θέλουν να συμμετέχουν στο όραμα της ομάδας τους, στηρίζοντας την με σθένος και πάθος, πανηγυρίζοντας ακόμα μια νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας!