Όλοι μαζί για την πρόκριση!

Η AEK Λάρνακας θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Σωματείο της ΑΛΚΗΣ για την συμπαράσταση  ενόψει του σημαντικού αγώνα της ομάδας μας τη Πέμπτη 25 Αυγούστου στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η ενέργεια της Αλκής αποδεικνύει περίτρανα ότι οι Ευρωπαϊκοί αγώνες μιας κυπριακής ομάδας ξεφεύγουν από τα σωματειακά όρια και η κάθε επιτυχία αντανακλά ολόκληρο το κυπριακό ποδόσφαιρο.

 

Η αντίστροφη μέτρηση για ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού με την ιστορία  ξεκίνησε. Μια ακόμη μαγική βραδιά βρίσκεται «προ των πυλών» στο Αντώνης Παπαδόπουλος 25 Αυγούστου,  στις 20:00.
Η μόνιμη σχεδόν πρωταθλήτρια Νορβηγίας την τελευταία εικοσαετία είναι το τελευταίο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα μας για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στους Ομίλους του Europa League.

 

Όλο το γήπεδο επιβάλλεται να είναι κατάμεστο. Σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία όλη η Λάρνακα πρέπει και μπορεί να δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα και να εξανεμίσει τις όποιες ελπίδες της Ρόζενμποργκ για πρόκριση.
 
 

Το ταξίδι προς το ευρωπαϊκό όνειρο συνεχίζεται και οι φίλαθλοι αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα όπλα στην φαρέτρα του Σωματείου. Όλοι οι φιλάθλοι θα αποδείξουν ότι μπορούν να είναι ο  μπροστάρης στην προσπάθεια της ομάδας μας.
Ας πάρουμε την θέση μας στο γήπεδο και ας το απολαύσουμε!