Ο κόσμος είναι η δύναμή μας!»

 Αγωνίστηκε μόλις σε δυο αγώνες της ομάδας και πέτυχε ένα πολύτιμο γκολ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ήταν το πρώτο του τέρμα με την «κιτρινοπράσινη» φανέλα. Ο λόγος για τον Γκονζάλο Καμπρέρα που από την πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα, έδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά για να βοηθήσει την ομάδα. Ο 21χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στο επίσημο site της ομάδας μας, για το πρώτο του γκολ, τον αγώνα με την ΑΕΛ και έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ΑΕΚ Λάρνακας.

Πως νιώθεις για την επιλογή σου να έρθεις στην ομάδα μας; Τι σημαίνει αυτή η μεταγραφή για σένα;
Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ ωραία και πολύ ευγνώμον που προσωπικά είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, με ποιοτικούς παίκτες, που ενδιαφέρονται για την ομάδα τους και ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο.

Θα ήθελες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ;
Προς το παρόν το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος του πρωταθλήματος και πρέπει να επιστρέψω στην ομάδα που ανήκω, την Μπόκα Τζούνιορς. Η Κύπρος είναι μια πολύ ωραία χώρα και η οικογένειά μου κι εγώ έχουμε αισθανθεί πολύ άνετα. Εάν μου δοθεί η ευκαιρία, θα επιστρέφαμε με ευχαρίστηση.     
 
Ποιο θεωρείς το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ομάδας μας;
Το σύνολο. Στοιχεία διαφορετικά έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε ομάδα. Και είμαστε καλή ομάδα.

Δύο αγώνες, ένα γκολ… Το πρώτο σου με την ΑΕΚ. Σημαίνει κάτι για σένα;
Φυσικά και ήταν κάτι σημαντικό για μένα, αλλά κυρίως για την ομάδα. Είχαμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης και το παιχνίδι στο ΓΣΠ ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αφού θέλαμε αμφότεροι τη νίκη. Χαίρομαι για το γκολ, όμως σημασία έχει η νίκη και το ότι όλοι μαζί προσπαθήσαμε για να κάνουμε κάτι καλό και τα καταφέραμε.

Που θα ήθελες να το αφιερώσεις;
Εκείνη την ώρα, αυτό που σκέφτηκα ήταν η οικογένεια μου. Βέβαια, το αφιερώνω και στον κόσμο της ΑΕΚ και σε αυτούς που ήταν στο γήπεδο και μας εμψύχωναν διαρκώς. 

Θα ήθελες να βάλεις κάποιο στόχο όσον αφορά τα πόσα γκολ θα πετύχεις φέτος στα εναπομείναντα παιχνίδια;
Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Άλλωστε δεν είμαι καθαρός φορ. Θέλω να βάλω όσο περισσότερα γίνεται.

Ακολουθεί ακόμα ένας δύσκολος αγώνας με την ΑΕΛ. Αν και δεν αγωνίζεσαι πως βλέπεις αυτό τον εντός έδρας αγώνα;
Είναι  ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Ακριβώς όπως ήταν και εκείνος με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό ματς. Θέλουμε τη νίκη για να  κρατήσουμε τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα. Και αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και θέλουμε όλους τους φιλάθλους μας  στις εξέδρες για να μας στηρίξουν.

Έχεις πάρει μία γεύση από την παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ. Τι θα ήθελες να τους πεις;
Η παρουσία τους στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ ήταν καταπληκτική. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη. Τέτοιες εικόνες πάντα είναι ωραίες για τους ποδοσφαιριστές. Όταν έχεις στο πλευρό σου έναν τέτοιο κόσμο, είναι αδύνατο να μην προσπαθήσεις όσο μπορείς περισσότερο για να τον κάνεις χαρούμενο και ευτυχισμένο, ανταποδίδοντας μ’ αυτόν τον τρόπο όλη αυτή την αγάπη που τόσο απλόχερα σου δείχνει. Θέλουμε να είναι κοντά μας σε όλους τους αγώνες.