Νίκη κορυφής!

Με εκπληκτική νίκη και εμφάνιση ξεκίνησε η ομάδα futsal τους αγώνες μπαράζ για το 1ο γκρούπ στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας. Με αυτή την πολύ σημαντική νίκη η ομάδα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής και βρίσκεται 3 βαθμούς μπροστά από την 2η CITY, βάζοντας γερές βάσεις για κατάκτηση του τίτλου.
Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά αυτό πείσμωσε περισσότερο τους παίχτες και έχοντας πολύ καλό ρυθμό κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα και να κλείσει το 1ο ημίχρονο με το σκόρ 4-1. Στην επανάληψη η ομάδα συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο και να έχει τον έλεγχο του αγώνα πετυχαίνοντας ακόμα 4 γκόλ. Το τελικό αποτέλεσμα (8-3) έφερε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά στην ομάδα τόσο για τους 3 βαθμούς όσο και για το τρομερό πάθος πού έδειξαν οι ποδοσφαιριστές στον αγώνα.
Καλύτερος παίχτης του αγώνα ο Χριστός Χασάπης ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του μετά από τραυματισμό με φανταστική εμφάνιση. Κανένας πoποδοσφαιριστής δεν υστέρησε στον αγώνα αλλά και ο προπονητής μας κέρδισε την μάχη του πάγκου.
Ο επόμενος αγώνας της ομάδας είναι την ερχόμενη Παρασκευή 25/3 απέναντι στον ΑΤΛΑ και μοναδικός στόχος είναι να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και να διατηρηθεί στην κορυφή.

Σκόρερ: Χασάπης (3), Ζηντίλης, Χαρίτου, Κίμωνας, Λοίζου, Ιωάννου