Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ 0-1

19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» και να παίρνει την νίκη με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό, με την ομάδα μας να προσπαθεί με υπομονή και επιμονή να φτάσει σε ευκαιρίες. Οι πιο καλές στιγμές ήταν με Pons (20'), Lopes (35', 43') και κυρίως στο 45+3' με το δοκάρι του Sol, ενώ στο 30' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, με τον Bejarano να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει, είχε νέο δοκάρι σε αναπανάληπτη φάση με τον Pons (47'), ευκαιρίες με Sol (51'), Diemers (66') και τελικά λυτρωθηκε στο 85ο λεπτό, με τον Santos να σκοράρει με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά το γύρισμα του Sol. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα μας να διαχειρίζεται το προβάδισμα στο σκορ και να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Konate (67' Κατσιαρής), Datkovic, Miguelito (38' Carlitos), Durmishaj (56' Janga), Fernandez (67' Narsingh), Bejarano, Kone (56' Παπαγεωργίου), Φράγκος, Diakite.

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Diounkou, Gustavo (60' Gama), Sol, Faraj (69' Santos), Lopes, Angel (60' Gyurcso), Milicevic, Pons (77' Trickovski), Roberge, Diemers.

Διαιτητής: Kωνσταντίνος Φελλάς
Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρος Πέτρου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Χαράλαμπος Ιακώβου
4ος Διαιτητής: Ανδρέας Μ. Αργυρού
VAR: Georgi Nikolov Kabakov
AVAR: Aδάμος Βασιλείου
Παρατηρητής: Μάριος Τσαγγάρης

Κίτρινες: Bejarano, Carlitos / Angel, Roberge, Gyurcso

Κόκκινες: Bejarano (2η κίτρινη)

«Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για εμάς, κόντρα σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που έχει τον σεβασμό μας. Αν σκοράραμε λίγο πιο νωρίς όταν έμειναν με 10 θα ήταν ευκολότερο για εμάς. Όσο κυλούσε ο χρόνος αποκτούσε αυτοπεποίθηση ο αντίπαλος, δείξαμε πόσο δυνατή ομάδα έχουμε. 
Απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, όσο περνούσε ο χρόνος ήταν αγχωτικό. Είχαμε ισορροπία, δεν φοβάμαι κάτι από αυτή την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να μην κοιτούμε μακριά γιατί αν χάσουμε την ταπεινότητά μας θα χάσουμε την ισορροπία. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε πνεύμα".», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.