«Μπορούμε να βάλουμε γκολ…»

Τη καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα το απόγευμα 2/11 ο προπονητής μας Τον Κάανεν στο Vertins Arena στη Γερμανία. Στη δημοσιογραφική διάσκεψη παρών ήταν και ο Γκρέγκορ Βαν Ντάϊκ και τη μετάφραση στα ελληνικά έκανε ο Ελλαδίτης Βασίλης Τραϊανός.
Αρχικά ο Τον Κάανεν ανέφερε ότι « ο αυριανός αγώνας είναι πολύ σημανατικός και ήρθαμε στη Γερμανία για να φέρουμε ένα επιτυχές αποτέλεσμα παρόλο που δεν είχαμε καλό σκορ στην έδρα μας. Στον πρώτο αγώνα στην έδρα μας το πρώτο εικοσάλεπτο η Σάλκε δεν είχε αξιόλογες ευκαιρίες και αυτό μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για αύριο. Παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 1-3. Αν οι ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί πριν 2 εβδομάδες μπορέσουν να παίξουν με τακτική τότε μπορούμε να βάλουμε αύριο γκολ. Το θετικό είναι να πούμε αύριο μετά τον αγώνα ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο αγώνα αλλά θα προσπαθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.» Όσο αφορά τις αυριανές απουσίες ο προπονητής μας τόνισε ότι «καμία ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να έχει απώλειες όταν αντιμετωπίζει μεγάλες ομάδες όπως η Σάλκε. Όλες οι ομάδες χρειάζονται τους βασικούς τους παίκτες και παρά τις απώλειες θα βασιστώ στο υπάρχον υλικό.»


Βαν Νταϊκ
"Θα είναι δύσκολος ο αγώνας για μας, η Σάλκε είναι η ομάδα που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα αγωνιστούμε, δεν ήρθαμε για εκδρομή, το 0-5 του πρώτου αγώνα πόνεσε αλλά δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα. Αν αύριο η ομάδα είναι συμπαγής και συγκεντρωμένη στον αγώνα μπορούμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα."