Για την εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας 11/2/2013 με αντίπαλο την Αθλητική Ένωση Πάφου στο Γ.Σ.Ζ. στις 19:00 η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής μίλησε ο προπονητής μας Ράν Μπεν Σιμόν.
Ο προπονητής μας αναφερόμενος στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό, είπε πως πετύχαμε μια πολύ δύσκολη νίκη στην οποία καθοριστικό ρόλο είχε η συμπαράσταση του κόσμου.
Για το παιχνίδι με την Α.Ε. Πάφου είπε: «Τη Δευτέρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όλοι νομίζουν ότι θα είναι ένα εύκολο όμως δεν είναι έτσι. Φέτος δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όχι ότι δεν είμαστε καλή ομάδα, αλλά κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική πρόκληση και πρέπει να πετυχαίνουμε τη νίκη σε κάθε πρόκληση για να μείνουμε στα ψηλά. Οι ποδοσφαιριστές προπονούνται πάρα πολύ σκληρά και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε περισσότερη δύναμη στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε όλους στην ομάδα, τη διοίκηση τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο να είμαστε όλοι κοντά γιατί τώρα είμαστε σε ένα σημείο που υπάρχει αρκετή πίεση στην ομάδα μας».
ΑΕΚ Λάρνακας
Γραφείο Τύπου