Μπεν Σιμόν «Είναι σημαντικό το παιχνίδι του Σαββάτου»

Για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου 16/3/2013 με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο Γ.Σ.Ζ. στις 16:00 η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής μίλησε ο προπονητής μας Ράν Μπεν Σιμόν.

 

Ο προπονητής μας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα μας θα αγωνίστηκε και θα αγωνιστεί απέναντι την Ένωση συνολικά τρεις φορές μέσα σε μια εβδομάδα κάτι που όπως το χαρακτήρισε είναι πολύ δύσκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μετά που καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, έχουμε ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις την ίδια ομάδα σε διάστημα τριών ημερών αλλά και σε μια εβδομάδα τρεις φορές, όμως θα προετοιμαστούμε ανάλογα, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. 

Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν οι οπαδοί μας και να είναι περήφανοι για την ομάδα τους. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

 

ΑΕΚ Λάρνακας
Γραφείο Τύπου