Καρμιώτισσα-ΑΕΚ 1-3

21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και να παίρνει την νίκη με 3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ανέλαβε από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων,  απείλησε με Sanchez (9'), Diemers (24') και στο 32ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον Lopes να σκοράρει με ωραίο μονοκόμματο σουτ μετά από μπαλιά του Milicevic. Στην συνέχεια η ομάδα μας... άγγιξε τι 2ο γκολ, με το δοκάρι να σταματά το σουτ του Lopes (40'), ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφαρίστηκε στο 45+2', με τον Θεοδώρου να σκοράρει για τους γηπεδούχους. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και αφού πρώτα είχε δεύτερο δοκάρι με τον Gama (51'), πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Faraj να σκοράρει με σουτ από πλάγια θέση. Στην συνέχεια η ομάδα μας είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, καλές στιγμές με Gama (71'), Trickovski (84') και στο 88' έφτασε στο 1-3, με τον Trickovski να σκοράρει στην αντεπίθεση μετά από πάσα του Sol.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καρμιώτισσα (Xρίστος Χαραλάμπους): Antosch, Doumbia, Νεοφύτου, Θεοδώρου (75' Ματθαίου), Χριστοφόρου (88' Χαραλάμπους), Αγγελή, Ben Sallam (46' Rossi), Κατσαντώνης, Kovacevic, Suk (70' Ψύχας), Paulavets.

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Diounkou, Τomovic, Gustavo, Tongya (79' Trickovski), Faraj (79' Roberge), Lopes (73' Sol), Milicevic, Gama (73' Μάμας), Sanchez (56' Angel), Diemers.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Καλογήρου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Στέφανος Αναστασίου
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Χριστοδούλου
VAR: Momcilo Markovic
AVAR:
Ροβέρτος Κώστα
Παρατηρητής: Μιχάλης Καραϊσκάκης

Κίτρινες: Doumbia / Sanchez 

Κόκκινες: -

«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Η Καρμιώτισσα το ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Ελέγξαμε το παιχνίδι από το ξεκίνημα, δείξαμε χαρακτήρα και σωστή συμπεριφορά. Όσο για το σερί μας είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες. Πρέπει όμως να είμαστε προσγειωμένοι. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος"», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.