Καλή εμφάνιση- Φιλική ήττα

 

 

Την ήττα γνώρισε η Ομάδα μας στο τρίτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο την PSV COMBI με 2-1. Σκόρερ για την Ομάδα μας ο Van Dijk με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν και οι υπό δοκιμή Castro, De Groot ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ομάδας μας, Σάνι Κίνγκσλει. Παρά την ήττα η εμφάνιση της Ομάδα μας ήταν αρκετά καλή και άφησε υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. Η PSV COMBI προηγήθηκε στο 19’ ενώ η Ομάδα μας έφερε το παιχνίδι στα ίσα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ολλανδού Van Dijk, στο 35’. Αρκετά καλό το πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Ο τεχνικός της Ομάδας μας κ. Τον Κάανεν χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους υπό δοκιμή Castro και De Groot.

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι εξής: Castro, Λουκά, Dimech, Καστάνας, Ιωάννου, Τζέισον Δημητρίου, Van Dijk, Saavedra, Priso, Mendes, De Groot.

Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα και στο 74' η PSV COMBI πήρε προβάδισμα στο σκορ. Παρά την ήττα ο κ. Τον Κάανεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μιχάλης Δημητρίου, Okaduwa, Leonardo Souza, Kingsley και Μιτίδης.