Η παράδοση συνεχίστηκε…

Την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα δέχθηκε χθες 15/10 στο ΓΣΖ η ομάδα μας και η ΕΝΠ συνέχισε τη παράδοση που δημιούργησε από την περίοδο 2005-06 να μένει αήττητη όταν επισκέπτεται το ΓΣΖ.

 

 

Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει μετά το πρώτο γκολ του Σεμέδο στο 22’ και να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά μετά το δεύτερο τέρμα των βυσσινί  με τον Σίδνεϋ στο 68’ η ομάδα μας δεν έδειξε σημάδια ανάκαμψης.
 Η πρώτη αξιόλογη φάση  της ομάδας μας σημειώθηκε στο 13’  όταν από πλεονεκτική θέση ο Μρντάκοβιτς (από σέντρα του Πιντάδο) επιχείρησε το σουτ με τον Πετκόφ όμως να απεκρούει. Στο δεύτερο ημίχρονο η κεφαλιά του Πιντάδο στο 40’ δεν βρήκε στόχο. Ο Μρντάκοβιτς έστειλε τη μπάλα άουτ από ευνοϊκή θέση στο 58’, ενώ έχασε και νέα ευκαιρία στο 67’. Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν με τον Κριβοκάπιτς στο 54’ και έκανε το 0-2 στο 69’ με τον Σίδνεϊ που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

 

 

Φάσεις και γκολ

90' Παύλου με απεθείας εκτέλεση φάουλ, σημαδεύει το δοκάρι 
71' Αλλαγή ΕΝΠ. Μουκουρί στη θέση του Σεμέδο 
71' Αλλαγή ΑΕΚ. Γκόμεζ στη θέση του Χόφλαντ 
68' Γκολ! Σίδνεϋ με κοντινό πλασέ κάνει το 0-2 
67' Αλλαγή ΕΝΠ. Σίδνεϋ στη θέση του Γιακούμπου 
63' Αλλαγή ΑΕΚ. Παύλου στη θέση του Κίνγκσλεϊ 
59' Κίτρινη στον Πετκόφ για καθυστερήσεις 
57' Μιρντάκοβιτς το σουτ η μπάλα έξω 
55' Κίτρινη στον Δημητρίου 
54' Σεμέδο το σουτ, αποκρούει ο Φορτίν, Κριβοκάπιτς παίρνει το "ριμπάουντ", αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν εντελώς άστοχο 
46' Αλλαγή ΑΕΚ. Βίγια στη θέση του Μουρίγιο 
43' Σεμέδο το σουτ, αποκρούει ο Φορτίν 
40' Κεφαλιά του Πιντάδο, η μπάλα έξω 
39' Κίτρινη στον Γιακούμπου 
25' Κίτρινη στον Χόφλαντ 
22' Γκολ! Σεμέδο απο κοντά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα 0-1 
21' Κίτρινη στον Λίνσεν 
13 ' Μιρντάκοβιτς το κοντινό πλασέ, Πετκόφ σε ετοιμότητα αποκρούει 


 

 

ΑΕΚ: Φορτίν, Λίνσεν, Δημητρίου, Μουρίγιο (46’Βίγια), Χόφλαντ (71’Γκόμες), Σκοπελίτης, Φαν Ντάικ, Πρίσο, Κίνγκσλεϊ (64’Παύλου), Μιρντάκοβιτς, Πιντάδο.

 

 

ΕΝΠ: Πετκόφ, Μαμπούγια, Ντε Γουλφ, Μαρκόσκι, Μπέρτσιλ, Φαρία, Ίμσιοτ, Κριβοκάπιτς (90'Τρένσον), Αλίβοντιτς, Γιακούμπου (68’ Σίδνεϋ), Σεμέδο (71’ Μουκουρί).

 

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λίνσεν, Χόφλαντ, Δημητρίου - Πετκόφ