Η δημοσιογραφική διάσκεψη και η προπόνηση για τον αγώνα με την Stade Rennais

Με προπόνηση στο Roazhon Park ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής στον Β' Όμιλο του Europa League με αντίπαλο την Stade Rennais, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (03/11, 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου).

Πριν από την προπόνη προηγήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου μίλησε ο προπονητής μας Jose Luis Oltra, καθώς και o Ραφαήλ Μάμας. 

«Είναι μεγάλο παιχνίδι. Σημαντικός αγώνας. Για την ομάδα μας, για τον κόσμο μας. Πάμε για τη νίκη. Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σ' μια δυνατή ομάδα σ' ένα ωραίο στάδιο. Είναι μαζί με την Φενέρ οι κορυφαίες ομάδες στον όμιλο. Δεν είναι τυχαίο που η Stade Rennais είναι στην 3η θέση του Σαμπιονά. Εαν δεν είμαστε ανταγωνιστικοί θα υποφέρουμε και θα έχουμε ένα κακό βράδυ. Πρέπει να είμαστε στο 100% του επιπέδου μας. Θέλω μια γενναία ομάδα. Να μην παιξει άμυνα να δείξει τις αρετές της.
Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που έχουμε προκριθεί. Δεν ξέρω αν μπορούσαμε για κάτι παραπάνω. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σ' όλους τους αντίπαλους. Η ΑΕΚ είναι ένας οργανωμένος και σοβαρός σύλλογος που έχει φιλοδοξίες.
Πιθανό. Εξαρτάται από το παιχνίδι. Από την αρχή όχι όμως. Έχουμε έξω τους Trickovski, Oier, Altman, Faraj, Asante, Romo και Casas είναι εκτός. Είναι εμπειρία γι' αυτούς. Τους έχω δει σε παιχνίδια. Έχουν προοπτική. Είμαι προπονητής που δεν κοιτάζει ηλικίες. Αύριο η εντεκάδα ξεκινά από τον Ραφαήλ (Μάμας)...», δήλωσε ο προπονητής μας, Jose Luis Oltra.

«Ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Δεν σημαίνει οτι επειδή δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν θα δώσουμε θα πάντα», δήλωσε ο διεθνής μέσος.