Η δημοσιογραφική διάσκεψη και η προπόνηση για τον αγώνα με την Dynamo Kyiv

Με προπόνηση στο Cracovia Stadium ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στον Β' Όμιλο του Europa League με αντίπαλο την Dynamo Kyiv, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/09, 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου). 

Πριν από την προπόνη προηγήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου μίλησε ο προπονητής μας Jose Luis Oltra, καθώς και Rafa Lopes. 

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο, ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ιστορική ομάδα που είναι συνηθισμένη να παίζει σε Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ. Έχουν ένα καλό προπονητή με πολλή εμπειρία, έχουν πολύ καλό ρόστερ. Ομάδα συμπαγής με πολλά τρεξίματα, τους αρέσει να κρατούν μπάλα, πρέπει να δώσουμε το 100% για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Προερχόμαστε από ήττες και οι δύο οπότε είναι καθοριστικό το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Dynamo Kyiv έχασε στα τελευταία λεπτά όπως και εμείς στην Αρένα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι.
Σίγουρα είναι δύσκολο να προετοιμάζεσαι σε έτσι συνθήκες. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον αντίπαλο αλλά ως προπονητής είμαι υποχρεωμένος να κοιτώ τη δουλειά μου. Ο Lucescu  είναι πολύ έμπειρος, ξέρει τι πρέπει να κάνει και ψυχολογικά και τακτικά.
Έχουμε παίκτες που είναι εκτός λίστας. Ο Ροσάλες πολύ πιθανόν να μην βοηθήσει αύριο, έχουμε και κάποιους μικροτραυματισμούς δεν θα πω ποιοι είναι όμως.
Λείπουν αρκετοί παίκτες της Dynamo Kyiv, καλύτερα για εμάς αλλά και πάλι ο Lucescu είναι πολύ έμπειρος προπονητής με καλό ρόστερ.
Είναι πολύ ωραίο που θα έρθουν να μας υποστηρίξουν, τους ευχαριστούμε πολύ και όπως είπε ο Rafa θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής μας, Jose Luis Oltra.

«Όπως είπε ο προπονητής παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα. Θα δώσουμε το 100% γιατί αντιπροσωπεύουμε την ομάδα μας αλλά και τη χώρα μας», δήλωσε ο Πορτογάλος επιθετικός.