Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Oλυμπιακό Λευκωσίας στο Μακάρειο Στάδιο (Παρασκευή 20/01, 19:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Ένα  σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που στα τελευταία 8 παιχνίδια έχει ανέβει στη βαθμολογία. Δέχτηκε μόνο 7 γκολ. πολύ καλή αμυντικά και αυτό αποδεικνύεται με τις ισοπαλίες που πήρε με Πάφο, Άρη, Ανόρθωση. Καλή ομάδα στις στατικές φάσεις. Πρέπει να παρουσιαστούμε στον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη.
Ο Μάμας εκτός λόγω κόκκινης, ο Άngel είναι εκτός λόγω καρτών, ο Κύπρος είναι εκτός με τραυματισμό στο γόνατο. Ο Lopes είναι αμφίβολος είχε χτύπημα στην προπόνηση, θα κάνει εξετάσεις και θα δούμε. Ο Ivan είναι εκτός, γιατί δεν είναι έτοιμος, είναι πολύ σημαντικός για εμάς και για τον κόσμο για αυτό και θα είναι στον πάγκο, για ενθάρρυνση. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι καλά σε γενικές γραμμές.
Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην επιτρέψουμε στατικές φάσες και αντεπιθέσεις. Να κρατήσουμε μπάλα και να παίξουμε, να είμαστε ο εαυτός μας. Είναι πολύ καλή στιγμή για εμάς αύριο να πάρουμε τη νίκη.
Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει πίεση για νίκη. Τα πάντα είναι γύρω από τη νίκη και θέλεις να κερδίζεις. Την ίδια πίεση έχουμε και τότε που ήμασταν 7 βαθμούς πίσω. Το σημαντικό είναι να ξεχάσεις αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις, το σημαντικό είναι να εστιάζεις σε αυτά που μπορείς να ελέγξεις.
Αυτά είναι για τον Τσάβι όχι για μένα, είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό παιχνίδι, με όλο τον σεβασμό αυτό είναι που έχουμε τώρα στο μυαλό μας», δήλωσε ο προπονητής μας.