Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με τον Άρη (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη στο AEK ARENA (Σάββατο 06/05, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

Προφανώς είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε στο καλύτερο μας επίπεδο, να ξεχάσουμε τα αρνητικά, οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πιστεύω στην ομάδα μου και πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι στην πρώτη θέση. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα σχεδόν τέλεια για να πετύχουμε το στόχο μας και να νικήσουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Η ομάδα έχει μεγάλη επιθυμία να νικήσει. Προσεγγίζουμε το παιχνίδι με υπευθυνότητα. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο, συνέπειες ή οτιδήποτε διαφορετικό.
Όντως είχαμε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο στη Λεμεσό, αλλά δεν αντιδράσαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να είμαι θετικός. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν μεν το καλύτερο μας, αλλά μας δείχνει το δρόμο για το πώς πρέπει να είμαστε σε όλη τη διάρκεια.
Δεν άλλαξε κάτι, Άltman και Εγγλέζου είναι εκτός.
Πάντα βοηθάνε τα μηνύματα στήριξης, μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να νικήσουμε για την ομάδα, τη διοίκηση, τους φιλάθλους. 
Όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες πάντα υπάρχει ελπίδα. Εμείς όμως σκεφτόμαστε να νικήσουμε τον Άρη και μετά θα αναλύσουμε τη βαθμολογία.
Είναι μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη. Μας πλήγωσε στις αντεπιθέσεις στο προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει να σταματήσουμε την κόντρα επίθεσή τους, να μην έχουμε λάθη, να αμυνθούμε σωστά, να τελειώσουμε σωστά τις επιθετικές μας προσπάθειες. Πάντα υπάρχουν πράγματα να αλλάξεις από τακτικής πλευράς. Έχουν πολύ γρήγορους επιθετικούς και πρέπει να τους σταματήσουμε.
Αν είχα τη δυνατότητα να πατήσω το κουμπί θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Δεν είναι εύκολο, αλλά είχαμε κάνει και εννέα νίκες στη σειρά άρα μπορούμε να το πετύχουμε. Δεν σκεφτόμαστε τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, αλλά μόνο τον αγώνα με τον Άρη.
Υπάρχουν λόγοι που επηρεάζουν την πορεία μίας ομάδας και είναι όλοι σημαντικοί. Ανέλυσα την κατάσταση στα αποδυτήρια, προτιμώ να μην το κάνω εδώ. Από τον Ιούλιο είμαστε ανταγωνιστικοί, έχουμε 16 επίσημα παιχνίδια περισσότερα. Δεν είναι μηχανές οι παίκτες, είναι ένας λόγος αυτό. Όταν δεν είσαι στα καλά σου, όλα γύρω μοιάζουν αρνητικά. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον Άρη.
Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι μ’ αυτόν τον τρόπο. Σκέφτομαι μόνο να νικήσουμε, τίποτα άλλο. Για κάποιους ίσως είναι κίνητρο, για άλλο. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο προπονητής μας.