Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με τον Άρη (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού στο AEK ARENA (Κυριακή 15/01, 17:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.


«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχασε μόνο δύο φορές στο πρωτάθλημα, τη μία από εμάς. Είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας. Δεν έχει νικήσει σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια αλλά άξιζε περισσότερα. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και προπονητή. Εμείς ξεχνάμε τα τελευταία δύο παιχνίδια, ειδικά το τελευταίο με τον αποκλεισμό και πρέπει να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί στο μάξιμουμ για να πετύχουμε το στόχο μας.
Tomovic και Altman είναι καλύτερα, έβγαλαν κανονικά την προπόνηση. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι τραυματίες, δεν ξέρω αν θα είναι σίγουρα διαθέσιμοι. Ο Τrickovski είναι έξω, ο Μάμας λόγω της κόκκινης που δέχθηκε, ο Κύπρος είναι αμφίβολος λόγω προβλήματος στο γόνατο ενώ ο Αsante έχει αποχωρήσει από την ομάδα μας.
Προσπαθώ να επιλέγω πάντα τους καλύτερους σε κάθε παιχνίδι. Γίνεται λόγος για το ροτέισον επειδή δεν νικήσαμε. Στον αγώνα του α’ γύρου με τον Άρη είχα κάνει εφτά αλλαγές αλλά πήραμε τη νίκη. Κάποιες φορές παίρνω αποφάσεις που βγαίνουν, άλλες φορές όχι. Αλλά με αυτό πορεύομαι.
Σίγουρα μας λείπουν καλύτερα τελειώματα κι αποφασιστικότητα. Παίξαμε απέναντι σε ομάδες που αμύνθηκαν πολύ καλά. Δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε.
Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν διότι είναι το επόμενο. Όχι γιατί προερχόμαστε από την ήττα και τον αποκλεισμό. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι ανταγωνιστής μας. Έχουμε ξεχάσει το κύπελλο. Αναλύσαμε τα λάθη μας, επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Άρη για να νικήσουμε.
Αναλύσαμε την απόδοσή μας, τα λάθη μας στην τακτική. Το δεύτερο που κάναμε είναι να ανεβάσουμε το ηθικό της ομάδας. Πρέπει να ξεχάσουμε το κύπελλο, έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας.
Σίγουρα με ένα παιχνίδι τη βδομάδα δεν είναι αναγκαίο σε τόσο βαθμό να προχωρείς σε ροτέισον. Αλλά πάντα υπάρχουν και τεχνικές αποφάσεις. Δεν ξέρω από τώρα αν και πόσες αλλαγές θα έχουμε στα επόμενα παιχνίδια, προσπαθώ να επιλέγω τους καλύτερους».
Όλες οι ομάδες έχουν τις καλές και κακές στιγμές στη σεζόν. Ήταν μεγάλο το διάστημα που είμαστε ανταγωνιστικοί. Δώσαμε 12 παιχνίδια περισσότερα από τις πλείστες ομάδες. Πρέπει να κρατήσουμε ισορροπία, να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να νικήσουμε τον Άρη, τα υπόλοιπα είναι στις καθημερινές προπονήσεις που πρέπει να προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια».
Ήταν μια κακή μέρα. Χωρίς πολλά πολλά. Ανέλυσα στους παίκτες αυτό που συνέβη και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Είμαι ο υπεύθυνος, απολογήθηκα το βράδυ της Τετάρτης, το ίδιο κάνω και τώρα και προχωράμε.
Απολογούμαι ξανά για την απόδοση της Τετάρτης. Ζητώ από τον κόσμο να μας στηρίξει. Είναι αναγκαίο για την ομάδα. Πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και χρειαζόμαστε τη βοήθειά του», δήλωσε ο προπονητής μας.