Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με τον Άρη (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, David Badia, για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού στο ΑΕΚ ARENA (Δευτέρα 18/04, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Μετά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό έρχεται το ματς με τον Άρη. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη για άλλη μια δυνατή μάχη. Να δείξουμε τη δυναμική και το καλό μας πρόσωπο. Να κερδίσουμε. Να παλέψουμε για τη νίκη. Είναι σημαντικό και θα μας βοηθήσει».
Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον τρόπο που θα δημιουργούμε ευκαιρίες. Να παλεύουμε σε όλα τα ματς. Το χειρότερο ήταν το πρώτο ματς με τον Εθνικό Άχνας στο κύπελλο. Από εκεί και πέρα είχαμε ευκαιρίες. Δεν πρέπει να έχουμε αστάθεια, πρέπει να προσπαθούμε για το μηδέν στην άμυνα. Ήταν απογοητευτικό στο προηγούμενο παιχνίδι και είναι σημαντικό για εμένα. Παίξαμε 4 παιχνίδια σε 14 μέρες, προκύπτει κούραση. Θα δούμε τι αλλαγές θα κάνουμε γιατί χρειαζόμαστε φρέσκα πόδια, να πιέσουμε και να πάρουμε αποτέλεσμα».
Ήταν ένα δυνατό πλήγμα ο αποκλεισμός. Επικρατεί μια αναστάτωση και όλοι είναι κάτω ψυχολογικά. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα τρία παιχνίδια. Να παλέψουμε για τα τρία ματς. Να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια όλοι μαζί. Μας προβληματίζει και είμαστε στεναχωρημένοι, πρώτα εγώ ως προπονητής. Να δώσουμε περισσότερα από 100%, να δώσουμε το 300%.
Ξέρουμε την κατάσταση και δεν χρειάζεται να πεις πολλά πράγματα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Έχουμε συναντηθεί με τον Πρόεδρο και καταλαβαίνουμε πως είναι η κατάσταση και τι πρέπει να κάνουμε στα ματς που απομένουν».
Ξέραμε πως είναι ένα δύσκολο ματς ο επαναληπτικός. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο και σκοράραμε πρώτοι. Το πιστεύαμε και παλεύαμε. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και εκεί που πειστήκαμε για το 2ο γκολ κάναμε λάθη και ήρθε το 1-1. Εκεί απογοητευτήκαμε και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Ξέραμε πως με ένα 2ο γκολ θα πηγαίναμε παράταση αλλά δεν το κάναμε. Ήρθε μετά η κόκκινη, πήρε τρελό ρυθμό ο αγώνας. Με αποκορύφωμα τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις όταν περάσαμε μπροστά. Δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, πρέπει να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και να επικεντρωθούμε στα επόμενα τρία ματς.
Το πιο πιθανό θα δούμε αλλαγές. Δώσαμε πολλά ματς. Έχουμε τραυματισμούς και χρειαζόμαστε παίκτες που θα δώσουν το 100%. Και για αυτό είναι πιθανό να δούμε αλλαγές», δήλωσε ο προπονητής μας.