Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Στάδιο Αλφαμέγα (Κυριακή 30/04, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Ο πρώτος από τους πέντε τελικούς που έχουμε. Ο Απόλλωνας μας νίκησε στα δύο τελευταία ματς, διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Με νίκη θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την αυτοπεποίθηση μας. Για να νικήσουμε θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, να είμαστε συγκεντρωμένοι, επιθετικοί, να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Είναι εκτός οι Άλτμαν και Εγγλέζου. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.
Είναι καλύτερο να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε.
Πρώτα απ’ όλα πιστεύω ότι η ΑΕΚ δεν ήταν ποτέ…εκτός. Απλά είχαμε ένα κακό σερί όπως έχουν όλες οι ομάδες. Δείξαμε με την παρουσία μας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη ότι είμαστε ομάδα που μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες, θα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Ότι κι αν συμβεί όμως, θα έχουμε ακόμη τέσσερα ματς και πολλά μπορούν να συμβούν.
Κατανοώ την ερώτηση. Δεν νομίζω ότι οι παίκτες το σκέφτονται. Σαφέστατα πρέπει να το αλλάξουμε. Σε δύο γήπεδα δεν έχουμε πάρει νίκες και θα αγωνιστούμε σ’ αυτά μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπορούμε να κερδίσουμε παντού. Το πρόβλημα δεν είναι το γήπεδο, πρέπει να επικεντρωθούμε στο να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη.
Αν κερδίσουμε και τα πέντε παιχνίδια θα είμαστε μαθηματικά πρωταθλητές. Αλλά πρώτα πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή, αυτό σκεφτόμαστε μόνο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στην άμυνα, να πιέζουμε σωστά, να εκδηλώνουμε άμεσα επιθέσεις όταν παίρνουμε την μπάλα, να μην τη χάνουμε εύκολα, απαιτείται συγκέντρωση, οι στατικές φάσεις σε άμυνα κι επίθεση… Το πιο σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής μας.