Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, David Badia, για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο (Κυριακή 22/05, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Απόλλωνα, έχοντας εξασφαλίσει την είσοδο μας στην Ευρώπη. Όμως, θέλουμε τη 2η θέση για να πάμε στο Champions League και θα είναι ένα έξτρα δώρο για εμάς. Θα παλέψουμε για τη νίκη και θα εμφανιστούμε σοβαροί όπως κάναμε στον προηγούμενο αγώνα. Θα είναι ωραίο και σημαντικό να πάρουμε το εισιτήριο για το Champions League. Είναι επιτυχία από μόνη της η εξασφάλιση εισιτηρίου της Ευρώπης, αλλά θέλουμε τη 2η θέση.
Προσεγγίζουμε το ματς με το 100% μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί ο Απόλλων γιατί κατέκτησε το πρωτάθλημα και αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο, αφού δεν έχει την πίεση.
Να πούμε συγχαρητήρια στον Απόλλων που πήρε το πρωτάθλημα. Δεν κρίθηκε μόνο σε έναν αγώνα αλλά σε όλη τη σεζόν. Εμείς, τα τελευταία 6 ματς είχαμε καλή παρουσία και μόνο μια ήττα με την Πάφος FC, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Είχαμε ισοπαλίες που μπορούσαμε να παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά», δήλωσε ο προπονητής μας.