Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με τoν Απόλλωνα (live streaming)

Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με τoν Απόλλωνα (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, David Catala, για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο (Παρασκευή 01/10, 20:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

 

«Μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ενδιαφέρον παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Οι παίκτες είναι έτοιμοι και ανυπομονούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να έχουμε ένταση.
Οι ποδοσφαιριστές με προβλήματα είναι όλοι εκτός από το αυριανό παιχνίδι. Ο Μikel, ο Μilicevic, ο Ruben, ο Τhiago και ο Άngel Garcia. Τους περιμένουμε μετά τη διακοπή και ελπίζουμε να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί θα έχουμε ακόμα μία βδομάδα λόγω της διακοπής για να έχουμε ακόμα περισσότερους παίκτες.
Είναι πολλά τα θετικά από το τελευταίο παιχνίδι. Δείξαμε από την αρχή πως θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν τόσο άνετοι στο ξεκίνημα του αγώνα. Κάναμε λάθη όμως στη συνέχεια το διορθώσαμε. Πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε ομάδες που αμύνονται έτσι. Μας βοήθησαν και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Ήταν αρκετά τα θετικά σημεία.
Θα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πρέπει και στην άμυνα και στην επίθεση να προσέξουμε. Πρέπει να είμαστε αρκετά επιθετικοί. Ο Απόλλωνας πιέζει ψηλά.
Θα μας προσφέρει μεγάλη αυτοπεποίθηση αν κερδίσουμε. Όμως είναι το ίδιο σημαντικό με τα άλλα παιχνίδια. Αν κερδίσουμε θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, χαρά και ακόμα καλύτερο κλίμα.
Είναι πολύ σημαντικό. Όσοι περισσότεροι έρθουν θα είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Ιδιαίτερα για το ότι θα υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές και πρέπει να τους νιώσουν οι παίκτες. Είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής όμως περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο.
Σε όλα τα παιχνίδια που κέρδισαν δείχνουν ότι είναι από τις πιο δυνατές ομάδες. Πιέζουν ψηλά, είναι δυνατοί στις μονομαχίες. Πρέπει να έχουμε πολλά καλά σημεία για να κερδίσουμε. Έχουν καλό προπονητή με μεγάλη καριέρα. Όμως πιστεύω στους παίκτες μου. Αν έχουμε καλή συμπεριφορά μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Δεν μπορούμε να το πούμε κρίσιμο γιατί είναι νωρίς ακόμα. Δεν κρίνεται κάτι ακόμα. Είναι όμως πολύ σημαντικό. Εμείς προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το πιο σημαντικό, σαν να είναι τελικός.
Είναι ομάδα που πιέζει, τρέχει αρκετά. Πρέπει να είμαστε γενναίοι, πρέπει να κρατήσουμε μπάλα. Αύριο θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Απόλλωνα. Αν κάνουμε κάποια πράγματα σωστά θα έχουμε τις ευκαιρίες μας.
Κανείς δεν θέλει να υπάρχουν τραυματισμοί. Όμως είμαι ήρεμος γιατί έχουμε καλούς γιατρούς και φυσιοθεραπευτές. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ο τελευταίος τραυματισμός για παράδειγμα, διεκδίκησε την μπαλιά ο Μilicevic και του έκανε πρόβλημα στο γόνατο. Προσπαθούμε να περιορίζουμε όσο το δυνατό περισσότερο την ένταση στην προπόνηση.
Για εμάς θα είναι τρεις βαθμοί ακόμα και οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα. Δεν παίζει ρόλο αν θα είμαστε κοντά ή μακριά από την κορυφή», δήλωσε ο προπονητής μας.