Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Πάφος FC (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο "Στέλιος Κυριακίδης" (Τρίτη 11/04, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ξέρουμε ότι η Πάφος FC έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχει αλλάξει τον προπονητή της και δεν ξέρουμε την τακτική της ιδέα. Γνωρίζουμε επίσης ότι εμείς δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση. Έχουμε ένα κακό σερί, στη χειρότερη στιγμή της σεζόν. Θέλουμε να το αλλάξουμε και θα το πετύχουμε με μία νίκη. Για να την πάρουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Να επαναφέρουμε τα στοιχεία που μας χαρακτήριζαν στο παιχνίδι μας. Δεν θα έχουμε τον κόσμο μας, για μένα είναι πολύ άδικο αυτό και είναι κρίμα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό».
«Είναι εκτός ο Άltman, ο Εγγλέζου και ο Rosales. Ο Rafa Lopes είναι στην αποστολή αλλά θα αποφασίσω αύριο, δεν είναι 100% έτοιμος και το πιο πιθανόν να μην είναι στην 11άδα. Χρειάζομαι πολεμιστές, όσους θα είναι στο 100%».
«Έχω εκπλαγεί με την απόφαση. Είναι άδικο για τον κόσμο που δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στην Πάφο».
«Είναι πολλά αυτά που επηρεάζουν. Πνευματικά και σωματικά είμαστε κουρασμένοι, κάποιοι παίκτες είναι πίσω από το επίπεδό τους, όταν δεν κερδίζεις χάνεις στην αυτοπεποίθησή σου αλλά για μένα όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Εγώ θέλω να δω την ομάδα να παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας για τους λόγους που δεν παρουσιαστήκαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Μια νίκη θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα».
«Δεν έχω κάποια εξήγηση για την συμπεριφορά και την απόδοσή μας. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εξήγηση. Στο δεύτερο μέρος όμως βελτιωθήκαμε. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι η ομάδα ήταν κουρασμένη. Θα το πω ξανά, να κοιτάξουμε μέσα μας για το τι πάει λάθος. Είναι η ίδια ομάδα, ο ίδιος προπονητής και οι ίδιοι παίκτες».
«Έχει αγωνιστεί και μάλιστα σε σημαντικά παιχνίδια. Πήρε χρόνο όταν το θεώρησα πως είναι καλό για την ομάδα. Κατανοώ την ερώτηση. Με ρωτάει και ο κόσμος για παίκτες που δεν παίζουν, είναι φυσιολογικό όταν δεν κερδίζεις. Επιλέγω τους καλύτερους που μπορούν να προσφέρουν και είναι πιο έτοιμοι. Είναι πολύ καλός παίκτης, δουλεύει πολύ σκληρά, κάποιες φορές χρειαζόμαστε άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας».
«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό, το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο. Αυτό λέω πάντα. Να είμαστε ανταγωνιστικοί πνευματικά, γενναίοι σε άμυνα κι επίθεση», δήλωσε ο προπονητής μας.