Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Πάφος FC (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο AEK ARENA (Τετάρτη 04/01, 19:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Καλή χρονιά σε όλους, ειδικά στους οπαδούς της ΑΕΚ. Αύριο έχουμε ένα σημαντικό και πολύ δύσκολο παιγνίδι, ένα αντίπαλο που είναι μαζί μας στην κορυφή, που μας κέρδισε στον πρώτο γύρο και είναι αήττητη εκτός έδρας, αν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε βελτιωμενοι και να είμαστε ανταγωνιστικοί, γιατί ο αντίπαλος είναι έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και προπονητή, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας, είναι ένα μεγάλο και σημαντικό παιγνίδι, σίγουρα όχι καθοριστικό.
Έχουν επανέλθει όλοι οι ποδοσφαιριστές, είναι στη διάθεση μας με εξαίρεση τον Ναούμ και τον Pons λόγω καρτών, έχουμε ακόμη 2-3 προβλήματα, δεν θέλω να επεκταθώ, είναι όλοι στην διάθεση μου για να επιλέξω την καλύτερη ενδεκάδα. Το παιγνίδι είναι πολύ σημαντικό για όλους στην ομάδα και για τον κόσμο, δεν το λέω καθοριστικό γιατί ακολουθούν αρκετά παιγνίδια ακόμη, μπορεί να βοηθήσει για να έχουμε παραπάνω αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.
Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι σε όλα, σε άμυνα, σε επίθεση, στις στατικές φάσεις, στα τρανσίσιον, να είμαστε καλύτεροι σε όλα.
Πάντα με ανησυχεί, ότι μπορεί να σπάσει αυτό το σερί, έχουμε επανέλθει καλά μετά τις γιορτές, μπορεί να είμαστε ανταγωνιστικοί, συγκεντρωνόμαστε μόνο στο αυριανό παιγνίδι.
Δεν με απασχολεί… δεν το γνώριζα… είναι σημαντικό να κερδίσουμε για τους στόχους που έχουμε για την ομάδα, είναι σημαντικό να νικήσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και όχι οτιδήποτε προσωπικό.
Και τα δυο, είναι όνειρο και στόχος, αλλά για να το πετύχουμε πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιγνίδι και όχι μακροχρόνια, στο τέλος θα δούμε αν θα γίνει πραγματικότητα αυτό. Επικεντρωνόμαστε στο αυριανό παιγνίδι και πως να πάρουμε τη νίκη.
Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε γεμάτο γήπεδο, πάντα δίνει επιπρόσθετη δύναμη στους παίκτες για να έχουν καλύτερη απόδοση, πάντα βοηθά αυτό.
Το αγαπώ αυτό, ότι είναι χαρούμενοι με την δουλειά που γίνεται. Δεν είμαι πρωταγωνιστής. Τον απολογισμό θα το κάνουμε στο τέλος. Κάνουμε πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής. Νιώθω πολύ όμορφα στη Λάρνακα. Είμαι στο καλύτερο κλαμπ. Aλλά δεν είμαι ο πρωταγωνιστής», δήλωσε ο προπονητής μας.