Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Πάφος FC (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, David Badia, για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΑΕΚ ARENA (Σάββατο 14/05, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Έχουμε τα δύο τελευταία ματς. Το πρώτο εντός έδρας, το άλλο εκτός. Θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Πάφος FC στην έδρα μας. Χάσαμε το πρώτο ματς εκτός έδρας, και πρέπει να έχουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Δεν συμφωνώ ότι είχαμε σκαμπανεβάσματα στο ματς με τον Άρη γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν μας απείλησε ο αντίπαλος, μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Δεχθήκαμε την ισοφάριση από ένα πέναλτι που ήταν άτυχη στιγμή, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι να είμαστε συμπαγής και να μην μπει στην περιοχή μας ο αντίπαλος. Πρέπει να μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Ήμασταν άτυχοι στον προηγούμενο αγώνα. Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Πρέπει να ενεργούμε γρήγορα και να δημιουργούμε ευκαιρίες γιατί για να νικήσεις σε αυτά τα πλέι οφ είναι δύσκολο, πρέπει να κάνεις καλή εμφάνιση.
Δεν θα μιλήσω για το κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, για να νικήσεις αυτά τα ματς, πρέπει να έχεις κόστος ως ομάδα.  Πρέπει να τρέξεις πολύ, να κερδίσεις τις μονομαχίες και γενικά να παίξεις καλά. Στον τελευταίο αγώνα παλέψαμε και κερδίσαμε πολλές φορές την μπάλα. Χρειάζεται να έχουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες», δήλωσε ο προπονητής μας.