Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Ομόνοια (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια στο AEK ARENA (Παρασκευή 21/04, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Ξέρουν όλοι πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε στο καλύτερο επίπεδο για να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή. Να ξεχάσουμε τα προηγούμενα ματς, να επαναφέρουμε τα στοιχεία μας και να σπάσουμε το αρνητικό σερί. Οφείλουμε να πάρουμε τη νίκη. δεν σκεφτόμαστε ούτε τα προηγούμενα, ούτε τα επόμενα.
Ασφαλώς και μπορούν. Είμαι πεπεισμένος ότι και οι ίδιοι θέλουν να επανέλθουν και δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις. Είμαστε ενωμένοι, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Αναγνωρίζουμε την κατάσταση και οφείλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Όλες οι προπονήσεις ήταν καλές, η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή και χωρίς να λέμε πολλά πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Ο Altman και ο Εγγλέζου θα είναι έξω. Ο Εγγλέζου πιθανόν να κάνει επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες. Εκτός είναι και ο Gordic που είναι άρρωστος.
Ξέρουμε ότι δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν ωφελεί όμως να μένουμε στο παρελθόν, πρέπει να ξεχάσουμε τα προηγούμενα παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να το αλλάξει, είμαι 100% πεπεισμένος, πιστεύω στο ρόστερ που έχω στην διάθεση μου.
Επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ καλό το κλίμα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Πιστεύω ότι έχω πολύ καλό ρόστερ και προσπαθούμε σαν γκρουπ να το δείξουμε ότι προσπαθούμε να επανέλθουμε.
Βεβαίως και δεν έχω αμφιβολία. Πιστεύω 100% στο ρόστερ, το είπα και πριν. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι και πως θα πάρουμε τη νίκη. Μπορεί να αλλάξει την κατάσταση η ομάδα και να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους», δήλωσε ο προπονητής μας.