Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Ομόνοια (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΑΕΚ ΑRENA (Παρασκευή 16/12, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Αύριο έχουμε ένα δύσκολο αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που μας νίκησε, μια πολύ καλή ομάδα και αν θέλουμε να νικήσουμε θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιάσουμε καλή εικόνα γιατί είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη τη δεδομένη χρονική στιγμή, πρέπει να το πετύχουμε γιατί θα είναι δύσκολο το έργο μας.
Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έκανε πολύ καλή δουλειά ο Λένον και Ευρώπη και Πρωτάθλημα, ο Ferrera είναι μόνο στο Πρωτάθλημα τώρα. Είναι και οι δύο πολοί καλοί προπονητές με πολύ καλούς παίχτες, δουλεμένη ομάδα και επιθετικά για αυτό είναι δύσκολος ο αγώνας, είναι ντέρμπι. Μου άρεσε και με Lenon και με Ferrera, έχουν γρήγορους παίχτες και είναι πολύ καλά δουλεμένη η ομάδα στις στατικές φάσεις.
Η νίκη πάντα δίνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα όχι μόνο στα αποδυτήρια αλλά και στο κλαμπ και στους φιλάθλους. Βλέπουμε τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, είναι σημαντική ομάδα στο Πρωτάθλημα και θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Πολλά είναι αυτά που πρέπει να προσέξουμε! Πρέπει να προσέξουμε την επιθετική γραμμή, ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Δεν μου αρέσει να συγκρίνω τις τεχνικές ηγεσίες, προηγουμένως έπαιζε πιο άμεσα και τώρα κρατούν περισσότερο μπάλα. Είναι καλοί στην άμυνα και στην επίθεση. Να προσέξουμε την άμυνά μας, την επίθεση, τις μεταβάσεις και τις επιστροφές μας. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, πολύ καλούς παίκτες. Είναι δύσκολος ο αγώνας.
Gyurcso και Ναούμ είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ο Μikel είναι εκτός λόγω καρτών. Οι υπόλοιποι όμως είναι μια χαρά, 2 εκτός Gyurcso και Mikel αλλά έχουμε και 2 εντός που δεν είχαμε με Δόξα, τον Gustavo και τον Μilicevic.
Είναι δύσκολο για μένα να εξηγώ αυτά τα πράγματα, γιατί χάνεις και γιατί κερδίζεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και κάποιες φορές χρειάζεσαι και τύχη! Αυτό που πρέπει να πω όμως είναι ότι τις σερί νίκες και το μηδέν παθητικό θα το αποδώσω στους ποδοσφαιριστές γιατι παρουσιάζονται πολύ ανταγωνιστικοί και πρέπει να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο. Είναι δύσκολο όμως να δώσουμε κάποια εξήγηση», δήλωσε ο προπονητής μας.