Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα στο Στάδιο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» (Τετάρτη 21/12, 19:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Έχουμε κακά αποτελέσματα σε αυτό το γήπεδο. Εάν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να έχουμε ένταση και συγκέντρωση. Περιμένω να κριθεί στις μονομαχίες, στις δεύτερες μπάλες, στις στατικές φάσεις. Πρέπει να παίξουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό για να κερδίσουμε.
Δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στο μυαλό μας τώρα είναι το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.
Αυτή η ερώτηση πρέπει να απευθυνθεί στον τεχνικό διευθυντή. Αυτός ασχολείται με αυτό. Σέβομαι την ερώτηση όμως αυτό είναι κάτι για τα εσωτερικά της ομάδας. Είναι καλύτερα για την ομάδα να μην απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις.
Μόνο ο Ναούμ είναι εκτός. Κάποιοι παίκτες έχουν μικροενοχλήσεις όμως θα τους δούμε όλους στο αυριανό παιχνίδι γιατί ναι μεν έρχεται διακοπή όμως μετά έχουμε να διαχειριστούμε πολλά παιχνίδια. Η Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ καλή ομάδα, από τις κορυφαίες ομάδας, έχει καλή τεχνική ηγεσία, ομάδα που επιλέγει να κρατήσει μπάλα, ή να επιτεθεί άμεσα με βαθιές μπαλιές προς τον Ντορεγκαράι. Έχει σκοράρει ένα μεγάλο αριθμό, 73% από στατικές φάσεις. Έχει πολύ ένταση στο παιχνίδι της και έχει πάντα μεγάλο κίνητρο στα μεταξύ μας παιχνίδια"
Δεν υπάρχει μυστικό. Η ομάδα έπαιξε καλά και σε συγκεκριμένα σημεία είχε και λίγη τύχη.
Πάντα το πιο σημαντικό είναι να πάρεις τη νίκη. Δεν σημαίνει ότι όταν κερδίζεις τα κάνεις όλα σωστά. Είναι πιο εύκολο για τον προπονητή να διορθώσει πράγματα όταν η ομάδα κερδίζει. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Είμαστε στο σωστό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.
Στον πρώτο γύρο μας έκαναν τη ζωή δύσκολη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτεροι από εμάς. Πρέπει να κάνουμε ολοκληρωμένο παιχνίδι. Πρέπει να ισορροπήσουμε την ένταση που έχει στο παιχνίδι της η Νέα Σαλαμίνα. Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας όμως και να το προσαρμόσουμε στον αντίπαλο. Αύριο περιμενω ένα παιχνίδι που θα υποφέρουμε γιατί η Νέα Σαλαμίνα είναι δυνατή στην έδρα της και έχουμε κακά αποτελέσματα στο συγκεκριμένο γήπεδο και θέλουμε να το αλλάξουμε.
Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Θα κάνουμε ότι περάει από τις δυνάμεις για να κερδίσουμε. Τους ευχαριστούμε που έρχονται στο γήπεδο. Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι, παθιασμένοι και πάντα μας βοηθούν.
Είναι απόφαση μου για τον Pons. Σκέφτομαι διάφορα όπως η ετοιμότητα, η θέση, υπάρχουν παίκτες με κάποιες ενοχλήσεις. Υπάρχουν πολλά και δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Όμως κυρίως είναι πως κάποιοι σε αυτές τις θέσεις έχουν κάποιες ενοχλήσεις"», δήλωσε ο προπονητής μας.