Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την ΕΝΠ (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΕΝΠ στο "Τάσος Μάρκου" (Παρασκευή 02/12, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Αύριο έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι όπως πάντα. Αύριο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα δύσκολη στην έδρα της, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη, αυτό είναι το σημαντικό.
Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζουμε! Είναι ο τελευταίος αγώνας και θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη. Απ' όσο ξέρω προηγούμενες σεζόν η ομάδα δεν είχε καλά αποτελέσματα στο Παραλίμνι. Δύσκολο παιχνίδι, θα αγωνιστούμε καλά για να πάρουμε τη νίκη.
Εκτός ο Ναούμ λόγω ενοχλήσεων θα δούμε την κατάστασή του στο επόμενο παιχνίδι, εκτός και ο Τomovic και ο Altman λόγω καρτών. Ο Gustavo είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή.
Είναι δύσκολο να το εξηγήσω αυτό (το γεγονός ότι η ομάδα έχει δεχθεί 2 γκολ στο ARENA και 7 εκτός έδρας), ο αντίπαλος όταν παίζει στην έδρα του είναι πιο μαχητικός. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε, να είμαστε πιο μαχητικοί στα εκτός έδρας για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Οι ομάδες που είναι στα χαμηλά για μένα κάποιες φορές είναι οι πιο δύσκολες. Αγωνίζονται πολύ καλά και είναι μαχητικές, δεν θέλω δικαιολογίες για αύριο ούτε για το γήπεδο, ούτε για τον αέρα, ούτε για το ότι είναι εκτός. Θέλω η ομάδα μου να αγωνιστεί στο μάξιμουμ, αυτή είναι η νοοτροπία μας. Το ότι έχουμε σερί νίκες είναι καλό για εμάς, μας δίνουν αυτοπεποίθηση, το κλίμα είναι πολύ καλό όλη την εβδομάδα και εννοείται μας βοηθά για καλύτερα αποτέλεσματα. Αύριο όμως θα αγωνιστούμε συγκεντρωμένα και καλά πνευματικά. Υπάρχει απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας οπότε πρέπει να παίξουμε ανταγωνιστικά και να πάρουμε την νίκη.
Πολύ καλή ομάδα, γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Όταν ανέλυσα τον αντίπαλο είδα πολλά στοιχεία. Έχουν πολύ καλό προπονητή, ο Diawara πολύ καλός παίχτης, ο Ρουσιάς, ο Μeira, ο Lucero, είναι πολύ καλοί παίχτες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, σκληρός αντίπαλός στα εντός έδρας τους αρέσει να κρατούν μπάλα.
Εχουμε ένα παιχνίδι πλέον την βδομάδα, επικεντρωνόμαστε σε αυτό δεν χρειάζονται επιπλέον ξεκούραση. Το πλάνο μου είναι το ίδιο, η καλύτερη εντεκάδα να οδηγήσει στην νίκη. Καλό για εμάς που πήραμε νίκες με την ίδια εντεκάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίζω με τους ίδιους. Έχουμε και τους δύο εκτός οπότε θα αλλάξει το πλάνο. Δεν κάνω μόνο αναγκαστικές αλλαγές κάποιες φορές είναι και θέμα τακτικής. Εγώ επιλέγω πάντα την καλύτερη εντεκάδα γπου θα μας δώσει τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής μας.