Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Ανόρθωση (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, David Badia, για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΑΕΚ ARENA (Δευτέρα 18/04, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.


«Την Δευτέρα μας περιμένει ένα ωραίο παιγνίδι, ανυπομονούμε, θέλουμε καλό αποτέλεσμα, παίζουμε στην έδρα μας, έχω δει παίκτες με αυτοπεποίθηση αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις.
Gaspar και Μαρτής τραυματίστηκαν στο παιγνίδι κυπέλλου. Έχουμε ακόμη δυο προπονήσεις θα δούμε. Μπορεί και ο Thandi να απουσιάσει.
Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίσκεψη που είχαμε από τους φιλάθλους, σε όλους αρέσει αυτό, είναι ο 12ος παίκτης και τους καλούμε να έρθουν και την Δευτέρα και τους ευχαριστούμε που ήρθαν και σήμερα.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιγνίδι, όταν παλεύεις για τα ψηλά πάντα υπάρχει πίεση, όταν δεν υπάρχει πίεση σημαίνει δεν παλεύεις τίποτα. Καλούμαστε να διαχειριστούμε την πίεση, σημαίνει ότι παλεύουμε για πράγματα, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τίτλο».
Στο παιγνίδι με την Παφο δεν ήταν θέμα λαθών τα γκολ που δεχθήκαμε, είχαμε άτυχες στιγμές στα δυο γκολ, με τον Απόλλωνα δεχθήκαμε τρία γκολ, το πρώτο θα μπορούσαμε να μην το δεχθούμε ήταν αντικανονικό, τα άλλα δυο έπρεπε να μην τα δεχθούμε ναι ήταν θέμα συγκέντρωσης, στο επόμενο παιγνίδι, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και ειδικά στις στατικές φάσεις», δήλωσε ο προπονητής μας.