Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Aνόρθωση (live streaming)

Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Aνόρθωση (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, David Catala, για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Στάδιο "Αντώνης Παπαδόπουλος" (Δευτέρα 25/10, 19:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, όμως μέσα στα αποδυτήρια δεν άλλαξε κάτι. Ο στόχος μας είναι ο ίδιος. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Όλοι είχαμε αμφιβολίες όταν κάναμε τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεση μου. Προπονούνται σκληρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δείχνουν σωστό χαρακτήρα και αφοσίωση.
Κάθε αγώνας δίνει τρεις βαθμούς. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι και στο πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.
.Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλους. Από την πρώτη μέρα στην ομάδα, έδειξαν ότι έχουν το σωστό όραμα, να βοηθήσουν την ομάδα. Οι νεαροί δουλεύουν σκληρά, και μεγαλώνουν. Με το σωστό τρόπο δουλειάς, μέρα με τη μέρα βελτιώνονται.
Ξέρουμε τη σημασία του ντέρμπι και ότι είναι ξεχωριστό ματς. Για μας, ο στόχος είναι ο ίδιος. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν άλλαξε κάτι στο ρυθμό των προπονήσεων. Είναι πιο εύκολο να δώσω κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Πάντα, ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.
Είναι απίστευτο το ότι έκαναν sold out σε λίγες μέρες. Όσο πιο μεγάλη είναι η στήριξη, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε ως ομάδα. Αυτό, θα μας κάνει να νιώθουμε πιο άνετα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Είναι κάτι που το δείχνουν και οι αριθμοί. Στο γήπεδο της η Ανόρθωση, έχει μόνο νίκες τη φετινή σεζόν. Είναι από τις πιο δυνατές ομάδες, εντός έδρας. Και εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για να πάρουμε τη νίκη.
Ο Τhiago προπονείται κανονικά με την ομάδα τις τελευταίες δύο βδομάδες. Χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο 100% ετοιμότητας. Βλέπω ότι έχει διάθεση να βοηθήσει την ομάδα. Έχει όραμα να μας βοηθήσει και το δείχνει καθημερινά. Σίγουρα θα πάρει το χρόνο του στην ομάδα.
Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και δεν χρειάζεται να ψάξεις για περαιτέρω κίνητρα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουν και ότι πρέπει να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.
Θα κριθεί στις μικρές λεπτομέρειες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα υποφέρουμε και εκεί θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Θέλουμε να έχουμε κυριαρχία με την μπάλα και να έχουμε προσωπικότητα ως ομάδα. Και στην άμυνα να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη.
Για να πάρουμε τη νίκη, χρειάζεται να κάνουμε πολλά και καλά πράγματα. Θα πρέπει να έχουμε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή μας. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουμε πιο πολλές ευκαιρίες. Η ταυτότητα μας δεν αλλάζει, θα πρέπει να έχουμε υπομονή και έλεγχο του παιχνιδιού.
Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Μου αρέσει να ζω το παρόν και να αντιμετωπίζω ως πρόκληση το κάθε επόμενο παιχνίδι. Θέλω να δίνω στους ποδοσφαιριστές όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για τον αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές θα είναι έτοιμοι, δεν έχω αμφιβολία για αυτό», δήλωσε ο προπονητής μας.