Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την ΑΕΛ (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΑΕΚ ΑRENA (Κυριακή 13/11, 17:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Έχουμε ξανά ένα ντέρμπι με την ΑΕΛ, ένας αντίπαλος δύσκολος που ξέρει πως να παίζει. Έρχεται από ήττα αλλά έχει 4 σερί νίκες. Είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ σημαντικό να πάρουμε τους 3 βαθμούς είναι σημαντική η στιγμή αυτή στη σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι"
Είναι αλήθεια, έχουμε αρκετούς παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εκτός είναι ο Οier, Μikel, Faraj, Εγγλέζου και Ναούμ και ο Μάμας που είναι τιμωρημένος. Αμφίβολοι είναι ακόμα 2, ο Μilicevic και ο Άngel, θα αποφασίσω αν θα παίξουν ή όχι. Είναι σημαντικές απώλειες ναι, αλλά δεν αρέσκομαι στις δικαιολογίες θα παίξουμε με την καλύτερη μας εντεκάδα".
Αυτό είναι πάρα πολύ καλό νέο. Έχουμε παραγωγικότητα, έχουμε πλουραλισμό. Αυτό δείχνει ότι έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Ο Ράφα είναι ανεβασμένος, ο Ρομό, ο Βίκτορ. Ο Μιλίσεβιτς σκόραρε, επανέρχεται και ο Ιvan που ήταν ο πρώτος σκόρερ τα προηγούμενα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε σκόρερ".
Ζητώ πάντα από τους φιλάθλους μας την στήριξη. Να υπάρχει σεβασμός, να δημιουργήσουμε καλή ατμόσφαιρα και για το καλό της ομάδας μας και για τον κόσμο της ΑΕΛ. Με σεβασμό πάντα και στα πλαίσια".
Κανένα από τα δύο, είναι απλά αριθμοί. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αυτό όμως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστούμε στα καλύτερά μας. Έχουν αυτοπεποίθηση, παίζουν έντονα, είναι ανταγωνιστική, έχουν πολύ καλή ομάδα, είναι εργατική και θα παίξουν για τη νίκη και αν δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα είναι δύσκολο για εμάς. Πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους 3 βαθμούς.
Κουβαλούμε μεγάλη κούραση λόγω Ευρώπης αυτό είναι αλήθεια. Πλέον έχουμε ένα παιχνίδι. Η Πάφος είναι αήττητη, με ένα πολύ καλό προπονητή, πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε τους βαθμούς, να κερδίζουμε. Βλέπουμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ γιατί το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο.
Όπως είπα έχουμε πολλούς τραυματίες, είμαστε κουρασμένοι αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Εμείς θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, θα είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο.
Είπα ξανά ότι προτιμούσα άλλον αντίπαλο, γιατί αυτή την στιγμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση είναι αήττητη στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω πως θα είναι τον Φεβρουάριο, όπως δεν ξέρω ούτε σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς. Τώρα εστιάζουμε στον αγώνα με την ΑΕΛ και στο πρωτάθλημα.
Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς στην άμυνα, στην επίθεση, στη γρήγορη μετάβαση σε άμυνα και επίθεση, στις στημένες. Έχουμε δεχθεί γκολ από κεφαλιές, από στημένα, πρέπει να τα βελτιώσουμε όπως πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση. Τώρα που έχουμε τον χρόνο θα το κάνουμε.
Πήρα τη σωστή απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ, να έχω επιτυχίες με την ομάδα και Κύπρο και Ευρώπη. Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, μου αρέσει πολύ η Κύπρος, η Λάρνακα και μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Θέλω όμως περισσότερα με την ομάδα, να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί, να φτάσουμε στην κορυφή! Έφυγα από τη ζώνη ασφαλείας μου, δεν ήξερα καθόλου αγγλικά αν και έχω βελτιωθεί. Ήρθα μόνος ουσιαστικά αλλά είναι όλοι δίπλα μου! Η δουλειά μου είναι να παίρνω πράγματα με την ομάδα, για το αν είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει θα το δούμε στους επόμενους αγώνες.
Πάρα πολύ καλός προπονητής με πολύ καλή ομάδα και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έχει 4 νίκες πριν την ήττα με Πάφο, ουσιαστικά έχει τον ίδιο απολογισμό με εμάς. Παίζει με ένταση, είναι οργανωμένη, πιέζει ψηλά, πολύ καλή ανασταλτικά. Είναι ολοκληρωμένη ομάδα και δεν είναι εύκολο να έχεις 4 νίκες σερί.
Τους ευχαριστώ που είναι παθιασμένοι με την ομάδα και που την ακολουθούν, για μένα είναι οι καλύτεροι γιατί είναι πάντα στο πλευρό μας. Τους χρειαζόμαστε και εδώ και στην Ευρώπη να μας στηρίζουν, τους ευχαριστώ που είναι πάντα μαζί μας και μας στηρίζουν. Είναι οι καλύτεροι και τους ευχαριστώ που δημιουργούν ατμόσφαιρα και μας βοηθούν. Τους χρειαζόμαστε την Κυριακή», δήλωσε ο προπονητής μας.