Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ (live streaming)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, Jose Luis Oltra, για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (Κυριακή 14/05, 19:00). 

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι το οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε γενναία, να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τις προηγούμενες βδομάδες να μην κάνουμε λάθη, να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες, να αφήσουμε στην άκρη την κούραση. Να έχουμε υπευθυνότητα και να δώσουμε τα πάντα. Ξέρουμε τι σημαίνει αν νικήσουμε…
Άltman και Εγγλέζου είναι εκτός, ο Faraj είναι αμφίβολος και θα αποφασίσουμε αύριο.
Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να φτάσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο για να πετύχουμε το στόχο μας. Να ξεχάσουμε τα αποτελέσματα των προηγούμενων χρόνων, δεν είναι αυτό το σημαντικό αλλά το πώς θα παρουσιαστούμε. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτή τη βδομάδα κι ελπίζω να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί.
Ο Faraj εχει ένα πρόβλημα στον ώμο, θα προσπαθήσει αύριο να προπονηθεί και τότε θα αποφασίσουμε.
Θα το επαναλάβω, το κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι αλήθεια ότι χάσαμε κάποια συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, αυτό δεν είναι φυσιολογικό για μας και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Κάποιες φορές ήμασταν άτυχοι, άλλες ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Γενικά όμως δεν είμαστε ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ, δεν είμαστε στο επίπεδο που μπορούμε και είναι πολλοί οι λόγοι.
Συμφωνώ, ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί κι αξίζαμε περισσότερα. Αυτός είναι ο δρόμος για να βελτιωθούμε. Είμαι πάντα θετικός. Μπορούμε να παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένοι και να νικήσουμε το ΑΠΟΕΛ.
Ισχύει, οι αριθμοί είναι εκεί. Δεν δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, δεν φτάνουμε τόσο συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Υπάρχουν στιγμές στη σεζόν που μπορεί να βρεθείς σε τέτοια κατάσταση, πρέπει όμως να καταφέρουμε να φτιάξουμε περισσότερες ευκαιρίες. Είναι σημαντικό για τους παίκτες στην επίθεση για να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει επίσης να βελτιωθούμε επιθετικά και στις στατικές φάσεις.
Να είμαστε ο εαυτός μας. Φυσικά, δεν εξαρτώνται τα πάντα από εμάς, έχουμε να ανταγωνιστούμε το ΑΠΟΕΛ, τον Άρη, ομάδες με πολύ καλούς παίκτες και προπονητές.
Ξέρετε ότι δεν μ’ αρέσει να μιλάω πολύ, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος και θα δώσουμε τα πάντα. Ελπίζω να έχουμε και λίγη τύχη και το πιο σημαντικό να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής μας.