Η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ (live streaming)

Δημοσιογραφική Διάσκεψη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας, David Catala, για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο AEK ARENA (Δευτέρα 22/11, 20:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη μεταδόθηκε μέσω live streaming από το AEK LARNACA TV.

«Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Προερχόμαστε από ήττα και διακοπή πρωταθλήματος. Έχουμε αυτοπεποίθηση, ελπίζω να έχουμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Θέλουμε να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου. Είμαστε έτοιμοιγια να πετύχουμε το στόχο μας.
Όχι δεν παίζει ρόλο το σερί νικών με το ΑΠΟΕΛ. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με τις προηγούμενες σεζόν. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Όλα αρχίζουν από το μηδέν.
Παίζουμε στην έδρα μας, θα περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και αυτή θα είναι μια σημαντική λεπτομέρεια. Το να πεις ότι είμαστε το φαβορί, είναι υπερβολικό. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για τη νίκη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μια από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Για μένα δεν υπάρχει φαβορί.
Για μας δεν υπάρχει πίεση, γιατί ποτέ δεν μιλήσαμε για πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε το 100% για τη νίκη. Δεν έχουμε πίεση γιατί δεν σκεφτόμαστε σε καμία στιγμή τον τίτλο. Σεβόμαστε τις απόψεις του κόσμου, όμως εμείς δεν σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο. Ακόμη είναι Νοέμβριος.
Είναι σε καλή κατάσταση, πήραν σημαντικές νίκες. Έχουν τρομερή ποιότητα επιθετικά και θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Έχουν αυτοπεποίθηση και θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε.
Είμαστε απογοητευμένοι από την πρώτη ήττα και η επιστροφή στις νίκες είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από ένα αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ για να τα καταφέρουμε.
Σε όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να δίνουν το κάτι περισσότερο οι παίκτες. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε στην ομάδα. Παίζουμε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και πάντα σε τέτοιους αγώνες υπάρχει επιπλέον κίνητρο. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν κάτι παραπάνω από το 100% για να πάρουμε τη νίκη.
Πάντα έχουμε στο μυαλό μας την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί μας στην Αρένα. Μας δίνουν έξτρα ώθηση οι οπαδοί μας. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Να απολαύσουν την πορεία μας στο πρωτάθλημα και να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.
Για το ότι το ΑΠΟΕΛ έχει να νικήσει την ΑΕΚ στην Αρένα από το 2018: «Για μας το κίνητρο είναι να νικήσουμε τη Δευτέρα. Είναι αρκετό αυτό. Να φτάσουμε στη νίκη.
Ασφαλώς, ναι. Θα πάμε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Το βλέπω, το νιώθω αυτό. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρώτοι που θέλουν τη νίκη. Οι ίδιοι πιέζουν τον εαυτό τους.
Ο Angel συμμετείχε στις προπονήσεις και θα αποφασίσουμε αν θα είναι διαθέσιμος. Ο Ναούμ, το πιο πιθανό είναι ότι θα μείνει εκτός.
Ναι έχω πολλές επιλογές για τον αντικαταστάτη του Gustavo. Αυτό είναι πολύ καλό για μας. Δουλέψαμε πολύ αυτή τη βδομάδα και είμαι σίγουρος ότι η επιλογή που θα κάνω θα είναι η σωστή και θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα.
Κόντρα στον Άρη, είχαμε το θέμα με την αποβολή και υποφέραμε σε πολλά σημεία του αγώνα. Έπρεπε να είχαμε την μπάλα για περισσότερη ώρα στην κατοχή μας. Το θετικό είναι ότι δεν αλλάζουμε τον τρόπο που παίζουμε. Πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Να είμαστε αποτελεσματικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».