Η ανωτερότητα και το ήθος δεν αγοράζονται…

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η φίλαθλη κοινή γνώμη γίνεται μάρτυρας ενός θεάτρου παραλόγου το οποίο στήνεται από το επίσημο ΑΠΟΕΛ τόσο μέσω εκπροσώπων του αλλά και μέσω επίσημων ανακοινώσεων.  Έχουν αποκαλέσει μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σωματείου μας, τον προπονητή της ομάδας μας Τον Κάανεν, αλλά και  τον αρχηγό μας, Κέβιν Χόφλαντ ως αδαής και  γελοίους ενώ αυτό-αποκαλούνται και ως τα θύματα της κακής διαιτησίας του κ.  Χρ. Νικολαϊδή.


Δυστυχώς το ήθος και η ανωτερότητα είναι χαρίσματα τα οποία καλλιεργούνται στην  κουλτούρα ενός κοινωνικού συνόλου και έτσι εμείς δεν πρόκειται να ρίξουμε το επίπεδό μας στο πάτωμα και να απαντήσουμε στο Επίσημο ΑΠΟΕΛ. Η ανωτερότητα δεν αγοράζεται αλλά κληρονομείται και καλλιεργείται σε κάθε άνθρωπο από το περιβάλλον του. Εμείς κύριοι θα δείχνουμε την ανωτερότητά μας απαξιώντας να σας απαντήσουμε ή ακόμα και να πέσουμε στη παγίδα σας!


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΕΚ Λάρνακας διαβεβαιώνει τους φίλαθλους της ομάδας ότι παίρνονται όλα τα νόμιμα και απαραίτητα μέτρα ώστε να διαφυλάξουμε τα καλώς έχοντα συμφέροντα του Σωματείου μας. Ως πρώτο μέτρο θα προβούμε σε καταγγελία του διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, κ. Χρίστου Νικολαϊδη στα αρμόδια σώματα ενώ θα σταλεί και επιστολή προς την Επιτροπή Διαιτησίας με συγκεκριμένα εύλογα ερωτήματα για τα οποία  απαιτούνται  ξεκάθαρες απαντήσεις.


Η προσοχή μας  είναι στραμμένη στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Για ακόμη μια φορά πρέπει όλοι να δείξουμε την πίστη μας στην ομάδα και να κατακλύσουμε τις κερκίδες του ΓΣΠ. Γιατί η ΑΕΚ Λάρνακας, η δική μας ΑΕΚ, αποζητά κάθε μέρα το δικό μας χειροκρότημα. Ας είμαστε εκεί να της το χαρίσουμε απλόχερα…
Οφείλουμε  να σηκώσουμε ανάστημα και να δώσουμε και την τελευταία ικμάδα της δύναμής μας, για να πετύχει η αγαπημένη μας ομάδα το βασικό της στόχο.
Όλοι μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, με μια φωνή, με ένα όνειρο, με μια ανάσα, με το ίδιο πάθος και θέληση, με την θετική μας ενέργεια που θα πηγάζει μέσα από την ψυχή μας, αυτό το εμπόδιο πρέπει να το περάσουμε μαζί.