«Φτάσαμε ως εδώ επειδή το αξίζαμε»

Τη καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποίησε σήμερα 17/8 ο προπονητής μας Τον Κάανεν πριν από τον αυριανό αγώνα με τη Ρόζενμποργκ στο γήπεδο Λέρκενταλ στις 21:45 ώρα Κύπρου.

 

Ο προπονητής μας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον αγώνα σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Έχουμε δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ. Η λέξη πλέι οφ μας εξιτάρει και δείχνει πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια. Όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι για τη μέχρι τώρα πορεία μας και φτάσαμε ως εδώ επειδή το αξίζαμε και επειδή δουλέψαμε σκληρά, αλλά τώρα έχουμε στο μυαλό μας μόνο το πώς θα μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Γνωρίζουμε ότι απέναντι μας θα βρίσκεται ομάδα με πάρα πολλές εμπειρίες στον ευρωπαϊκές εμπειρίες. Πάρα πολύ μεγάλες ομάδες ήρθαν εδώ και δεν κατάφεραν να νικήσουν. Ξέρουμε ότι η ομάδα της Ρόζενμποργκ δεν είναι η ίδια όπως πριν από μερικά χρόνια, αλλά ξέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της, θα παίξουν πολύ δυνατά αύριο για να πάρουν το πλεονέκτημα για πρόκριση. Δεν είναι μυστικό ότι η Ρόζενμποργκ είναι χτισμένη στη δύναμη, το πάθος και τα πολλά τρεξίματα. Αύριο θα τεθούν αντιμέτωπες δύο διαφορετικές σχολές, αφού εμείς βασιζόμαστε στην ομαδικότητα, στο πάσιγκ γκέιμ και την τεχνική. Εγώ προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι η πρόκριση θα κριθεί στη Λάρνακα».



 

Μρντάκοβιτς «Καλύτερα να μιλάμε στα γήπεδα…»
«Όλοι ξέρουν ότι η Ρόζενμποργκ είναι μεγάλο όνομα στην Ευρώπη, αλλά θα δώσουμε τα πάντα σε αυτά τα δύο παιχνίδια για να νικήσουμε και αρπάξουμε τη μεγάλη ευκαιρία, που έχουμε για να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Εμείς οι ποδοσφαιριστές, καλύτερα να μιλάμε στα γήπεδα. Ελπίζω να μπορούμε να πούμε περισσότερα μετά το παιχνίδι. Ξέρω ότι όλοι περιμένουν να σκοράρω σε κάθε ματς, αλλά θα προσπαθήσω να σκοράρω έστω και ένα γκολ σε αυτούς τους δύο αγώνες».