Το Fan Day Και η παρουσίαση της νέας μας ΑΕΚ!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/07) στην πλατεία Ζουχούρι στην Λάρνακα η εκδήλωση παρουσίασης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25. Ο κόσμος επεφύλασσε θερμό καλωσόρισμα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.  

Η παρουσίαση έγινε την γενέθλια μέρα για τα 30 Χρόνια Ζωής, 100 Χρόνια Ιστορίας και προηγήθηκε το Fan Day, με τους μικρούς μας φίλους να περνάνε ευχάριστα τον χρόνο τους και να διασκεδάζουν με τα διάφορα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν από νωρίς στον χώρο για να υπογράψουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες. Στον χώρο βρισκόταν και το μεγάλο δώρο του Επετειακού Λαχνού, ένα αυτοκίνητο Renault Clio E-Tech Full Hybrid.

Η παρουσίαση άρχισε με την προβολή βίντεο με ορισμένες από τις κορυφαίες στιγμές της περσινής σεζόν. 

Εκ μέρους του ΔΣ πήρε τον λόγο ο Ιωσήφ Φράγκος, που έκανε το δικό του καλωσόρισμα στο κόσμο.

Frangos

Ακολούθως ο Πρόεδρος του ΔΣ Άνδρος Καραπατάκης έκανε μία σύντομη ομιλία και στην συνέχεια έσβησε τα κεράκια στην τούρτα για τα 30 χρόνια Ζωής και 100 χρόνια Ιστορίας του Σωματείου μας. Δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επαγγελματικού προβλήματος ο Επίτιμος Πρόεδρος Ντίνος Λευκαρίτης που μαζί με τον αείμνηστο Φοίβο Βωβίδη είχαν το όραμα να προχωρήσουν στην ενοποίηση πριν από 30 χρόνια. 

Tourta

Στην συνέχεια προβλήθηκε το τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τα 100 χρόνια Ιστορίας. 

Όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τελευταίους τους αρχηγούς που έκαναν τα... αποκαλυπτήρια των φετινών επίσημων εμφανίσεων, αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας μας. 

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του και επίσης τους χορηγούς (Copybet, AJK, Petrolina, Cyta, Puma) και όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της παρουσίασης και του Fan Day.