Εθνικός Άχνας-ΑΕΚ 3-1

Tην ήττα με 3-1 και συνάμα τον αποκλεισμό από το Κύπελλο γνώρισε η ομάδα μας, στον επαναληπτικό ημιτελικό με αντίπαλο τον Εθνικό στο Δασάκι της Άχνας.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση η ομάδα μας και αφού απείλησε με Gyurcso (2'), Angel (12'), τελικά κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 19ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Trickovski. Gyurcso (25'), Trickovski (41'), Romo (42') είχαν τις επόμενες καλές στιγμές για την ομάδα μας. 

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα, με την ομάδα μας να πιέζει και να ψάχνει το γκολ. Romo (49'), Espinosa (50'), Faraj (55') απώλεσαν τις ευκαιρίες και ο Zakpa κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφάρισε στο 61ο λεπτό. Στο 82ο λεπτό η ομάδα μας έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Thandi με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στις καθυστερήσεις δέχθηκε αλλά δύο γκολ απο Zakpa και Khudobyak. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (David Βadia): Toύμπας, Gustavo, Romo, Trickovski, Faraj (80' Olatunji), Angel (67' Derbyshire), Milicevic, Rosales (44' Thandi), Espinosa, Tomovic, Gyurcso (67' Altman).  

Εθνικός Άχνας (Andrej Razdrh): Χριστοδούλου, Πηλέας, Περατικός, Abraham (77' Κ. Ηλία), Khudobyak, Zakpa, Gorupec, Iωάννου (70' Κυπριανού), Mazurek, Wojtkowski (85' Dolezal), Tarasovs.

Διαιτητής: Giovanni Auroldi
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκος Σωκράτους
4ος Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
VAR: Luca Zufferli
AVAR:
Μάριος Χριστοφόρου
Παρατηρητής: Ανδρέας Δημητρίου

Κίτρινες: Khudobyak, Zakpa / Romo, Tomovic, Angel, Thandi 

Κόκκινες: Thandi

«Αρχικά να συγχαρώ την Ομόνοια και την Άχνα που είναι στον τελικό. Προσπαθήσαμε, ήρθαμε για να παλέψουμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Το παιχνίδι ήταν με το μέρος μας όταν προηγηθήκαμε. Δεν βρήκαμε τον τρόπο να πετύχουμε και άλλο γκολ. Στα τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε με ένα διαφορετικό τρόπο να φτάσουμε στο δεύτερο γκολ, δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα, είχαμε τραυματισμούς, στις καθυστερήσεις δεχτήκαμε και τα άλλα δύο γκολ», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.